EURO

Υποδοχή ηρώων για τους Αλβανούς

Υποδοχή ηρώων για τους Αλβανούς

Η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αλβανίας κατά την επιστροφή της από τη Σερβία έτυχε αποθεωτική υποδοχή από 1.000 φιλάθλους. (VIDEOS)

Περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι υποδέχτηκαν την αποστολή της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας στο αεροδρόμιο με τους παίκτες πλέον να χαρακτηρίζονται ως ήρωες.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα όσα έγιναν σχολίασε και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τόνισε ότι "Η καρδιά μου βρίσκεται στο αεροδρόμιο περιμένοντας τους Ροσονέρι για να τους αποθεώσουμε για τη περηφάνια που μας χάρισαν".

Οι παίκτες γνώρισαν σπάνιες στιγμές και είναι χαρακτηριστικό πως ο Τσάνα αναγκάστηκε να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης. "Σκεφτήκαμε τη σωματική μας ακεραιότητα. Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που είχαν τραυματιστεί. Η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Δείξαμε στους γείτονες μας ότι ξέρουμε πως να τους σεβόμαστε και ταυτόχρονα να περπατάμε με το κεφάλι ψηλα" ήταν μερικές από τις δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αλβανίας.

Δείτε τους πανηγυρισμούς στους δρόμους:

Αλλά και πλάνα από την υποδοχή στο αεροδρόμιο:

* Τα σχόλια κάτω από τα κείμενα του Sport24.gr υπάρχουν για να γίνεται συζήτηση και διάλογος. Η κατάσταση δυστυχώς έχει ξεφύγει σε όλα τα θέματα που αφορούν το Σερβία-Αλβανία. Ζητάμε συγνώμη από όσους ήθελαν ν' αφήσουν την άποψή τους με κόσμιο τρόπο και να συζητήσουν το παραπάνω ζήτημα.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ