ΑΕΚ

Υπέρβαρος επέστρεψε ο Φουρτάδο

Υπέρβαρος επέστρεψε ο Φουρτάδο
Φουρτάδο, Βενέτης INTIME SPORTS

Τρεις παίκτες βρέθηκαν να έχουν φάει... παραπάνω στις γιορτές αλλά την "πλήρωσε" μόνο ο Φουρτάδο. Έξαλλος ο Λίνεν με τον 29χρονο επιθετικό.

Ο Έβαλντ Λίνεν πριν αποχωρήσει για τη Γερμανία λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, μοίρασε σε κάθε παίκτη ειδικό πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθήσει τις ημέρες που η ομάδα θα έχει άδεια, πρόγραμμα που είχε φτιάξει με τον Γιώργο Πήδουλα.

Κατά την επιστροφή τους λοιπόν στα Σπάτα, ανέβηκαν όλοι στη ζυγαριά ώστε να αποδειχτεί ποιος παράκουσε τις εντολές του Γερμανού τεχνικού, με αποτέλεσμα Φουρτάδο, Παυλής και Αγκιρίμπα να αποδεικνύεται πως… έφαγαν κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά, ο Φουρτάδο φάνηκε πως ξέφυγε πολύ παραπάνω γι αυτό και την «πλήρωσε».

Ο Αφρικανός επιθετικός πέρα από το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει αλλά και την συμπεριφορά του, εμφανίστηκε με 3-4 κιλά παραπάνω, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Λίνεν, που τον έβαλε να τρέξει και με τα δυο γκρουπ στη σημερινή (30/12) προπόνηση, μέσα στη βροχή.

Φτηνά τη γλίτωσε ο Μιχάλης Παυλής, που παρά τα δύο κιλά που πήρε η συμπεριφορά του αλλά και η αγωνιστική του προσπάθεια ισορρόπησε τα πράγματα, ενώ ο Αγκιριμπά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

Πηγή aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ