CHAMPIONS LEAGUE

"Υπάρχει αναστάτωση στη Σάλκε..."

Για την κατάσταση που επικρατεί στην γερμανική ομάδα εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Βαβρίτσας

Εσωτερικά προβλήματα έχει η Σάλκε, όπως τόνισε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας. Συγκεκριμένα είπε:

"Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σάλκε δεν θυμίζει την ομάδα προ διετίας. Υπάρχει αναστάτωση, ψάχνεται και ο προπονητής αμφισβητείται. Εχει εσωτερικά προβλήματα και μέσα στο σαββατοκύριακο ένας παίκτης φόρτωνε τις ευθύνες στον άλλο. Τώρα πρέπει να δείξει οπωσδήποτε κάτι στον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν είναι καλό... Θέλω να ελπίζω πως δεν θα μπορέσει να δείξει κάτι περισσότερο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αν κατάφερνε να σημειώσει πρώτος γκολ ο ΠΑΟΚ, αυτό το κλίμα θα βάρυνε την Σάλκε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα από τα ματς με την Μέταλιστ".

Για τα αμυντικά προβλήματα της Σάλκε: "Η Σάλκε έχει υψηλό μπάτζετ. Αν σκεφτούμε ότι δέχτηκε επτά τέρματα σε δύο αγώνες, αυτό δείχνει πως δεν ξεκίνησε καλά και αυτό φέρνει αναστάτωση στους φίλους της. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ο Παπαδόπουλος δεν αγωνίζεται, χημεία ακόμη δεν υπάρχει και γενικώς υπάρχει μεγάλο αμυντικό πρόβλημα. Εκεί μπορεί να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ και ο Στέφενς γνωρίζει κάποιους παίκτες περισσότερο και από τον νυν προπονητή της Σάλκε".

Για την προσέλευση του κόσμου: "Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νομίζω δεν θα είναι 2.000. Πιστεύω πως θα είναι περίπου 5.000 Ελληνες στο γήπεδο. Κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έρθουν στο ματς από τις διακοπές τους στην Ελλάδα".

Για τον Στέφενς: " Οι φίλοι της Σάλκε δεν ξεχνούν τι έχει προσφέρει. Η διοίκηση και η τωρινή τεχνική ηγεσία λένε πως χαίρονται που θα τον συναντήσουν αλλά δεν νομίζω πως χαίρονται να δουν το προπονητή του αιώνα για την Σάλκε, όπως έχει αναδειχτεί από τους οπαδούς της ομάδας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ