ΒΕΡΟΙΑ

Υγιής σπίτι του ο Μπάρμπας

Υγιής σπίτι του ο Μπάρμπας
INTIME SPORTS

Υγιής στο σπίτι του επέστρεψε ο αμυντικός της Βέροιας, Κώστας Μπάρμπας, που στην φάση του 50' γύρισε η γλώσσα του από το άθελο χτύπημα του Γεωργίου του ΠΑΣ Γιάννινα

Τέλος καλά όλα καλά για τον Κώστα Μπάρμπα με τον αμυντικό της Βέροιας να είδε την γλώσσα του να γυρνάει στην φάση του 50' στην νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα από το άθελο χτύπημα του Γεωργίου.

Ο αμυντικός της Βέροιας υποβλήθηκε μετά την λήξη στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε αξονική ενώ ο Γιώργος Καντιμοίρης του αφιέρωσε την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τραυματισμός του Μπάρμπα στο 50' από το άθελο χτύπημα του Γεωργίου ήρθε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του και να μείνει λιπόθυμος στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο αμυντικός της Βέροιας μετά από λίγα λεπτά ξαναβρήκε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε καταχειροκροτούμενος με φορείο στο ιατρείο του γηπέδου και ακολούθως με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Εκεί ο Μπάρμπας υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για προληπτικούς λόγους η οποία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και έτσι ο 29χρονος αμυντικός επέστρεψε υγιής στο σπίτι του.

Τον Μπάρμπα δεν ξέχασε στις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Γιώργος Καντιμοίρης, λέγοντας: " Θέλω να αφιερώσω την νίκη μας στον Μπάρμπα, που έδωσε μεγάλη μάχη και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Είχαμε στόχο τη νίκη, ειδικά μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Κρατάμε το τρίποντο και την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Μετά από αυτή τη νίκη θα είμαστε πιο ελεύθεροι στα επόμενα παιχνίδια".

Κι όσο για τον Κενάν Μπαργκάν δήλωσε: " Προερχόμασταν από ατυχή αποτελέσματα. Δείξαμε ότι θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι, τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Κατεβήκαμε με πιο επιθετικό σχήμα, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και πετύχαμε το γκολ. Είχαμε πολύ πάθος. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ