ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ξυλοδαρμός και απειλές σε διαιτητή

Ξυλοδαρμός και απειλές σε διαιτητή
πιστολι

Τα επεισόδια στα γήπεδα της περιφέρειας είναι σύνηθες φαινόμενο μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων

Το συγκεκριμένο συμβάν συνέβη στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πέλλας στον αγώνα Δόξα Μελισσίου-Δόξα Μανδάλου 1-1. Μετά την λήξη του ματς, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 95', οπαδός της γηπεδούχου ομάδας έβγαλε περίστροφο και σημάδεψε από απόσταση ενάμησι μέτρου τον διαιτητή της αναμέτρησης Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη.
Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται για το συγκεκριμένω περιστατικό: " Στο17΄της αναμέτρησης ο α' βοηθός του αγώνα, ο κ. Βαγγέλης Σκούλης, δέχτηκε επίθεση με πέτρα. Στην συνέχεια ο διαιτητής την πήρε και την έδειξε στους ανθρώπους του Μελισσίου, λέγοντας τους ότι αν επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό θα διακόψει το παιχνίδι. Στην εξέλιξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 70' αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας με το Νο11 Κοτρωνίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 80' απομακρύνθηκε από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, ο ποδοσφαιριστής Αγιαννίδης, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί από τον Μάνδαλο, ώστε να βρίσκεται στον πάγκο, και δημιουργούσε πρόβλημα στον διαιτητή. Επίσης, στο 85΄αποβλήθηκε ο δηλωθείς ως μασέρ από την ομάδα του Μελισσίου, επειδή διαμαρτύρονταν συνεχώς, κάνοντας υποδείξεις στον διαιτητή.

Μετά την λήξη του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ένας από αυτούς, ο οποίος ήταν μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, με καπέλο γρονθοκόπησε τον διαιτητή στο μάγουλο. Εν συνεχεία και ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν στον χώρο των αποδυτηρίων, πλησίασε ένας άντρας και έβγαλε περίστροφο(μεταλλικό, χωρίς μύλο) και σημάδεψε από το ενάμησι μέτρο τον διαιτητή κ. Πορτοκαλίδη λέγοντας του: "Θα σε σκοτώσω, ρε μπάσταρδε". Ο οπαδός αυτός στην συνέχεια απομακρύνθηκε και η τριάδα των διαιτητών μετά κόπων και βασάνων και μπήκε στα αποδυτήρια



".

Μετά την λήξη του ματς έφτασε στο γήπεδο η αστυνομία συνοδεύοντας τον διαιτητή στο αστυνομκό τμήμα, όπου έπειτα από 4 ώρες υπογράφτηκε το φύλλο αγώνα.


TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ