Χρήματα για μεταγραφή, όχι για χορηγία

Ο πρώην πρόεδρος των "πράσινων" απάντησε στην επιστολή του Δημήτρη Γόντικα, πως δεν προτίθεται να δώσει χρήματα για χορηγία αλλά μόνο για την απόκτηση του Γουίλιαμ Γκαλάς.
Απάντησε και πάλι ο Νικόλας Πατέρας σε όσα ανέφερε με την επιστολή του ο Δημήτρης Γόντικας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Με νέα επιστολή του ο πρώην πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι χρηματικό ποσό που προσφέρει, το προσφέρει μόνο για τη μεταγραφή του Γκαλάς και όχι για κάποια χορηγία.
Αναλυτικά η επιστολή του πρώην προέδρου:
” Αγαπητέ Δημήτρη
Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.
Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ.
Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας “.