Χούσεν: “Στον Άγιαξ μέσω… ΠΑΟΚ”

Χρόνο συμμετοχής για να επιστρέψει δυνατός στον "Αίαντα" αναζητά μέσω του ΠΑΟΚ ο Ντάνι Χούσεν. Διαβάστε τι δήλωσε.
Ο Ντάνι Χούσεν αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με τον ΠΑΟΚ και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα “De Telegraf”.
“Μετά το καλοκαίρι το μέλλον μου μπορεί να είναι διαφορετικό. Ο Σιμ ντε Γιονγκ έχει πει πώς θέλει να φύγει και ο Μπόγιαν Κρκιτς είναι δανεικός μόνο μέχρι το τέλος της περιόδου. Αν καταφέρω να έχω πολύ χρόνο συμμετοχής και σημειώσω αρκετά γκολ, θα επανέλθω με διαφορετικό τρόπο”τόνισε αρχικά ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος, ο οποίος σημειώνει το δημοσίευμα, δύσκολα θα μπορούσε να έχει παιχνίδια στον Άγιαξ και θα ήταν αναγκασμένος να κάνει μόνο προπονήσεις.
“Ο τεχνικός διευθυντής, Μαρκ Όφερμαρς μου είπε ότι θα είναι καλό για το μέλλον μου να παίζω ποδόσφαιρο κάπου και εγώ συμφωνώ μ’ αυτό”,τόνισε .
Όσο για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ο Χούσεν αποκάλυψε ότι ανέλαβαν να κάνουν το… ψηστήρι ο Μαντούρο και ο βοηθός του Στέφενς, Τον Λόκχοφ. “Μου μίλησαν με ενθουσιασμό για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
Ο Τον με κάλεσε αρκετές φορές και μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ ποντάρει σε μένα. Επίσης, ο Χέντβιχες, τον οποίο γνωρίζω, γιατί είμαι από το Άμστερνταμ μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο”,ανέφερε ο Χούσεν.