Χωρίς Σολτάνι και Γιάκο στη Λαμία ο ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports
Χωρίς τον Καρίμ Σολτάνι και τον Ευριπίδη Γιάκο θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα το βράδυ της Κυριακής (19.00).
Χωρίς τον Σολτάνι και τον Γιάκο θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα το βράδυ της Κυριακής (19.00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο που θέλει να “κλειδώσει” την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Γιάννης Πετράκης, επέλεξε τους Βελλίδη, Περιστερίδη, Μιχαήλ, Λίλα, Μπέριο, Μπουκουβάλα, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Τζημόπουλο, Χαλκιαδάκη, Νικολιά, Χέλκβιστ, Κόντε, Βιντάλ, Γαρουφαλιά, Αποστολόπουλο, Μανθάτη, Σκόνδρα και Καρανίκα για τη μάχη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.