ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Καλτσά και Μπέρτο στην Τούμπα

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν υπολογίζει στους Καλτσά και Μπέρτο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αστέρας φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 17:15 για τη 19η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των “κιτρινομπλέ” να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα, πέραν των εδώ και καιρό τραυματιών, Ίγκορ και Τριανταφυλλόπουλου.

Τόσο ο Μανώλης Μπέρτος, όσο κι ο Νίκος Καλτσάς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ματς με το “Δικέφαλο”. Πλήγμα για την ομάδα της Τρίπολης, από τη στιγμή που ο “Ελέ” στερείται δύο εκ των βασικών στελεχών του.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Σελίν, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Κώτσιρας, Μπαστιάνος, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Μετά από 18 ματς στην τρέχουσα σεζόν της Super League, ο Αστέρας έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, ο ΠΑΟΚ 32 και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ