ΑΕΚ

Χωρίς Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι και στην Ξάνθη

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τις γνωστές απουσίες των Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου (28/1) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Μανόλο Χιμένεθ.

Μέσα σ’ όλα όσα κλήθηκε να διαχειριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ήταν και ένα “σφικτό” πρόγραμμα με συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κάτι άλλωστε που είχε επισημάνει και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός ήδη από τις πρώτες μέρες στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ δίνει το Σάββατο (28/1) δίνει το πέμπτο συνεχόμενο ματς σε λιγότερο από δυο εβδομάδες και ο Χιμένεθ κλήθηκε μετά την σημερινή (26/1) προπόνηση να επιλέξει αποστολή. Παρόλο που οι παίκτες του έκαναν μόνο αποθεραπεία, μετά το χθεσινό (25/1) ματς στην Λιβαδειά.

Πάντως, οι απουσίες για τον Χιμένεθ είναι δεδομένες. Ο Ούγκο Αλμέιδα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Χρήστος Αραβίδης εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν ξανά εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Χουάν Ντίας, που υπέστη θλάση στη Λιβαδειά και έκανε μόνο θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την Ξάνθη: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με την αύρα του και το νέο “Μίτσελ” του
Υπογράφει και έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο
Χιμένεθ: “Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε”
Δυο στα δυο με Χιμένεθ η ΑΕΚ, 1-0 τον Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ