ΑΓΙΑΞ

Ξέσπασμα Ντε Μπουρ για Άγιαξ: "Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκ@τ@"

Ο Ρόναλντ ντε Μπουρ
Ο Ρόναλντ ντε Μπουρ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο παλαίμαχος σταρ του Άγιαξ, Ρόναλντ ντε Μπουρ, σχολίασε το κακό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν, ρίχνοντας τις ευθύνες στις μεταγραφικές επιλογές που έγιναν.

Ο παλαίμαχος θρύλος του Άγιαξ, Ρόναλντ ντε Μπουρ, ο οποίος κέρδισε πέντε πρωταθλήματα και το Champions League το διάστημα που αγωνίστηκε στον Αίαντα (1988-1991, 1993-1999), μίλησε με σκληρά λόγια για την άλλοτε ομάδα του.

Μετά από τρεις σερί τίτλους στην Eredivisie σε τέσσερα χρόνια, ο Άγιαξ τερμάτισε τρίτος την περασμένη σεζόν και δεν κατάφερε να προκριθεί στο Champions League για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Άσχημο ήταν ωστόσο, το ξεκίνημα του αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League και φέτος, αφού μετά την ήττα με 2-1 από την Άλκμααρ έμεινε τρίτος από το τέλος, κάτι που σηματοδοτεί το χειρότερο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 1964/65.

Ο Ντε Μπουρ επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας για τις μεταγραφικές επιλογές τους, υποστηρίζοντας ότι πήραν παίκτες "δεύτερης διαλογης".

"Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκ@τ@" είπε στο Voetbal International podcast και πρόσθεσε:

"Ανησυχώ πραγματικά, δεν ξέρω πού πάει αυτό. Δεν έχω τίποτα εναντίον των παιδιών που έχουν έρθει στην ομάδα. Είναι χαρούμενοι που παίζουν στον Άγιαξ, αλλά δεν είναι δυνατόν να φέρουν τόσους παίκτες δεύτερης διαλογής και να πιστεύουν ότι θα αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ