ΙΝΤΕΡ

Ξέσπασμα Λαουτάρο: "Τι είδους άνθρωποι είστε που χρησιμοποιείτε τον θάνατο ενός παιδιού για να πάρετε χρήματα;"

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα © 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξέσπασε με ανάρτηση στα social media προς την οικογένεια της μπέιμπι σίτερ, που είχε στο παρελθόν κι η οποία πέθανε, κατηγορώντας τους ότι εκμεταλλεύονται τον θάνατο του παιδιού τους για να αποσπάσουν χρήματα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μηνύθηκε από την οικογένεια της μπέιμπι σίτερ που είχε το προηγούμενο διάστημα, η οποία τον κατηγορεί ότι απέλυσε την κόρη του αφού έμαθε ότι πάσχει από μία ανίατη ασθένεια.

Η μπέιμπι σίτερ εργαζόταν για την οικογένεια του Λαουτάρο για περίπου 8 μήνες προτού διαγνωστεί μια την ασθένεια. Σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ιταλία η σύμβασή της τερματίστηκε "παράνομα" και κατέληξε να αποβιώσει τον Ιανουάριο του 2023.

Το Δικαστήριο του Μιλάνου διέταξε τον 26χρονο να αποζημιώσει την οικογένεια της κοπέλας. Με ανάρτηση στο instagram ο Αργεντινός διεθνής προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του κατηγορώντας τους οικείους της εκλιπούσας ότι εκμεταλλεύονται τον θάνατό της για να επωφεληθούν οικονομικά.

"Είχα επιλέξει να κρατήσω τη σιωπή μου ως ένδειξη σεβασμού, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω την οικογένειά μου να συκοφαντηθεί.

Προσλάβαμε έναν άνθρωπο που ήταν ήδη άρρωστος, την ισόβια φίλη μας. Κάναμε πολλά για εκείνη και την οικογένειά της, πληρώσαμε για ταξίδια, βοηθήσαμε να βρούμε νοσοκομειακό κρεβάτι και βοηθήσαμε στη θεραπεία.

Έπρεπε επίσης, να βοηθήσουμε την οικογένεια, που έπρεπε να πείσουμε να έρθουν να βοηθήσουν την κόρη τους, ενώ πέθαινε.

Η οικογένεια, ενώ η κόρη τους πέθαινε, προσπάθησε να βγάλει χρήματα από εμάς, προσπάθησε να επωφεληθεί από την κατάσταση και μετά τον θάνατο.

Τους προσφέραμε μεγάλη βοήθεια όταν είχαν ανάγκη και τώρα προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν; Τι είδους άνθρωποι είστε εσείς που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τον θάνατο ενός παιδιού για να πάρετε χρήματα;", έγραψε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Ίντερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ