STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξέσπασμα Άρη, 3-0 τη Βέροια

Ξέσπασμα Άρη, 3-0 τη Βέροια
Τάτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βελτιωμένο πρόσωπο για τον Άρη, ο οποίος το Σάββατο (19/11) τέθηκε αντιμέτωπος με τη Βέροια σε φιλικό. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν με 3-0 στο "Κλ. Βικελίδης".

Σε αντίθεση με την εικόνα που έδειξε στα επίσημα παιχνίδια για τη Football League, στο φιλικό με τη Βέροια ο Αρης το Σάββατο (19/11) ήταν σαφέστατα βελτιωμένος. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου νίκησε 3-0.

Το 1-0 σημείωσε στο «Κλ. Βικελίδης» ο Μιλούνοβιτς με απευθείας χτύπημα φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Το 2-0 έγινε στο 78'. Ο Τάτος ύστερα από ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 καταγράφηκε στο 82'. Ο Παυλίδης με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Καντιμοίρη.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος):Διούδης (87' Μαντζάρης), Τζανακάκης, Ιντζίδης (84' Χαριτωνίδης), Ραούλ Μπράβο (55' Τσουμάνης), Καράμπελας, Αντρέου (55' Ρόβας), Νέτο (55' Μπαργκάν), Παυλίδης, Τάτος (80' Ντόγος), Ίλιτς (55' Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (63' Βουτσιάς)

Βέροια (Θωμάς Γράφας):Λόπεθ (46' Καντιμοίρης), Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (62' Μαραγκός), Σισοκό, Μπαλάφας (62' Κωνσταντινίδης), Άρσε (70' Παπαστεριανός), Μελικιώτης, Χαροντάκης (46΄Σαρπόνγκ), Σισίνιο (62' Μελίσσης), Καπετάνος (46' Βίτι).

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ