ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ξέσπασμα Αλέγκρι σε δημοσιογράφο: "Μη μου λες πώς να κάνω τη δουλειά μου, ξέρεις πώς να είσαι προπονητής;"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Μίλαν
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Μίλαν © 2023 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά τη νέα γκέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Τζένοα (0-0_ ξέσπασε κατά δημοσιογράφου που τον ρώτησε για την άρνησή του να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε για τρίτο σερί παιχνίδι να πάρει τη νίκη και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Τζένοα εντός έδρας, με αποτέλεσμα η Μπολόνια να την πλησιάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενοχλήθηκε από την ερώτηση δημοσιογράφου για την άρνησή του να αλλάξει το σύστημα 3-5-2, έχασε την επιμονή του και ξέσπασε.

"Είμαστε τρίτοι στον πίνακα. Ξέρεις πώς να είσαι προπονητής; Δεν ξέρω πώς να γίνω δημοσιογράφος. Δεν ακολουθώ αυτό που λέει το κοινό, κάνω αυτό που είναι σωστό για την ομάδα. Δεν τολμώ να πω σε έναν δημοσιογράφο πώς να κάνει τη δουλειά του. Μη μου λες λοιπόν πώς να κάνω τη δική μου.

Πώς πήραμε 46 βαθμούς στις πρώτες 19 αγωνιστικές; Είναι η ίδια απάντηση. Αν μου κάνετε μια πιο έξυπνη ερώτηση, τότε θα δώσω μια πιο έξυπνη απάντηση.

Είμαι προπονητής της Γιουβέντους κι έχω έναν στόχο: να πετύχω. Είμαι απογοητευμένος που τα αποτελέσματα δεν έρχονται αυτή τη στιγμή, όλοι κάνουν λάθη, αλλά εγώ κάνω επιλογές για το καλό της ομάδας.

Δεν έχω ακολουθήσει ποτέ τα "θέλω" του κόσμου. Η δουλειά σου είναι να μου κάνεις ερωτήσεις, μετά υπάρχουν αυτοί που καταλαβαίνουν κι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν.

Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα γίνεται αδύναμη με περισσότερους επιθετικούς. Ξέρω μόνο ότι ο ρόλος μου είναι να τη φέρω στην πρώτη τετράδα και είμαστε σε καλό δρόμο.

Ίσως κάνω λάθος που δεν χρησιμοποιώ τρεις επιθετικούς, ίσως έχω δίκιο. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έκαναν τα παιδιά σήμερα κι είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για τους επόμενους εννέα αγώνες", τόνισε ο Αλέγκρι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ