ΙΝΤΕΡ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες: "Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά"

Ο Λαουτάρο συγκινημένος βάζει τα κλάματα
Ο Λαουτάρο συγκινημένος βάζει τα κλάματα

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες φανερά φορτισμένος μίλησε στην κάμερα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ίντερ και έβαλε τα κλάματα συγκινημένος.

Το βράδυ της Δευτέρας (22/04) ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγύρισε τον 6ο τίτλο με την Ίντερ και το πρώτο πρωτάθλημα Ιταλίας, με τους νερατζούρι να επικρατούν της Μίλαν 2-1 και να στέφονται πρωταθλητές.

Έντονα φορτισμένος ο Αργεντινός διεθνής μίλησε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας:

"Δουλέψαμε τόσο σκληρά και υποφέραμε πολύ. Μας αξίζει αυτή η χαρά. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένειά μου στην Αργεντινή και στα παιδιά μου, που είναι το πιο όμορφο πράγμα που μου έδωσε αυτή η ζωή.

Τώρα θα κλάψω πολύ. Βρεθήκαμε σε μια κατάσταση που δεν είχε συμβεί πριν κι έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Οι οπαδοί μάς πιέζουν πάντα. Η νίκη είναι και γι' αυτούς, για το προσωπικό της ομάδας και τους προπονητές μας.

Το ταξίδι με τον Ιντζάγκι ήταν όμορφο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους σε αυτό το κλαμπ και πρέπει να συνεχίσουμε.

Τώρα θέλω να απολαύσω την επιτυχία. Με το δεύτερο αστέρι γράψαμε ιστορία".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ