ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξέσπασε ο πατέρας του Φάτι: "Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από την Μπαρτσελόνα"

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Sunday, Aug. 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Sunday, Aug. 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos) © 2022 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Ο Μπόρι Φάτι, πατέρας του Ισπανού αστέρα της Μπαρτσελόνα, Άνσου Φάτι ξέσπασε σε συνέντευξή του στην Ισπανία για τη μεταχείριση του γιου του από τον Τσάβι και το κλαμπ.

Ο πατέρας του Ανσού Φάτι, Μπόρι, δεν είναι ευχαριστημένος με την πορεία του γιου του στην Μπαρτσελόνα και ξέσπασε σε συνέντευξή του στο El Partidazo του Cadena's Cope, τονίζοντας ότι αν ο ίδιος είχε τη δυνατότητα θα έπαιρνε τον γιο του από τους μπλαουγκράνα λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του, καθώς θα ήθελε να τον δει να έχει επιτυχία.

Ωστόσο αυτό δεν γίνεται καθώς η επιθυμία του γιου του είναι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Τσάβι, παρά τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Ο πατέρας του Άνσου Φάτι ανέφερε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων: "Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έπαιρνα από την Mπαρτσελόνα αλλά θέλει να συνεχίσει. Είμαι θυμωμένος ως πατέρας και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Ανσού παίζει λίγα λεπτά. Μιλάμε για το '10' της Μπάρτσα, έναν διεθνή από την ισπανική ομάδα και ένα αγόρι που έφυγε από τη Μασία. Επειδή ο Ανσού έπαιζε πριν τραυματιστεί και ήταν εκεί ο Μέσι, ο Γκριεζμάν, ο Σουάρες Είπα στον Αλεμάνι «Ο Ανσού είναι ο ποδοσφαιριστής franchise σου. Είναι το 10, αυτός που τόλμησε να πάρει το 10 του Μέσι".

Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε λέγοντας: "Ο Ανσού δεν θέλει να υπογράψει σε άλλη ομάδα, αλλά θέλω να τον δω να πετυχαίνει. Μίλησα με τον Ματέου Αλεμάνι και τον Ζόρντι Κρόιφ και μου είπαν ότι είναι η κληρονομιά του συλλόγου και ότι τον αγαπούν. Το πρώτο πράγμα που είπε ο Φάτι στον Ζόρζε Μέντες ήταν ότι είναι από την Μπαρτσελόνα και δεν φεύγει.

Σκέφτηκα διαφορετικά, αλλά μου είπε «Μπαμπά, δεν συμφωνώ. Θέλω να είμαι εδώ. Αλλά γιατί ο Τσάβι δεν του δίνει μια μπάλα; Είναι μια καλή ερώτηση. Θα έχει τους λόγους του. Πριν από δύο χρόνια σκότωσαν όλοι τον Βινίσιους και τώρα τι; Ζητώ το ίδιο για τον Ανσού, υποστήριξη και συνέχεια, αυτό που είχε ο Βινίσιους στη Ρεάλ.

Αν εκτιμάς έναν ποδοσφαιριστή, που έχει φύγει από το σπίτι για να είναι σπουδαίος, φρόντισέ τον. Ο Ανσού δεν στενοχωριέται με τον Τσάβι, είναι πάντα το είδωλό του. Είχε τις αφίσες του στο σπίτι του στη Σεβίλλη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ