ΙΝΤΕΡ

Ξέσπασε ο Μπαρέλα: "Είστε παλιάτσοι, δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ"

Ο Νικολό Μπαρέλα με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς της Serie A απέναντι στην Μόντσα | 19 Αυγούστου 2023
Ο Νικολό Μπαρέλα με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς της Serie A απέναντι στην Μόντσα | 19 Αυγούστου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Νικολό Μπαρέλα είδε το όνομά του να αναφέρεται στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού που πλήττει την Ιταλία και απασφάλισε μέσω δύο οργισμένων αναρτήσεων στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η ποδοσφαιρική Ιταλία έχει βρεθεί μέσα σε μία απίστευτη δίνη λόγω του σκανδάλου παράνομου στοιχηματισμού και μέχρι στιγμής τρεις είναι οι παίκτες που έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους σε αυτό: οι Νικολό Τζανιόλο, Νικολό Φατζόλι και Σάντρο Τονάλι.

Την ώρα πάντως που ακούγονται δεξιά και αριστερά διάφορα ονόματα εμπλεκομένων στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Νικολό Μπαρέλα είδε το δικό του να αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Verita" και αποφάσισε να απαντήσει δυναμικά, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για... παλιάτσους.

Ξέσπασε ο Μπαρέλα: "Είστε παλιάτσοι, δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ"
PRINT SCREEN

"Από μία εφημερίδα που λέγεται LaVerità (Η αλήθεια) θα περίμενε κάποιος μεγαλύτερη σοβαρότητα. Η μοναδική αλήθεια είναι πως είστε παλιάτσοι", ήταν το πρώτο σχόλιο του μέσου της Ίντερ μέσω Instastory, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο όπου έκανε τα ακόλουθα σχόλια:

"Έραψα το στόμα μου για πάρα πολύ καιρό, παρά τα όσα διάβασα για μένα. Δεν μου άρεσε ποτέ ο τζόγος, πόσο μάλλον το στοίχημα (κυρίως στη δουλειά μου).

Ξέσπασε ο Μπαρέλα: "Είστε παλιάτσοι, δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ"
PRINT SCREEN

Το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να υπερασπιστώ τις κόρες μου και την οικογένειά μου από αυτά τα σκ@@@... Για αυτό, θα κινηθώ νομικά από σήμερα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ