ΜΑΡΣΕΙΓ

Ξέσπασε ο Λόπεθ μετά τη βαριά ήττα της Μαρσέιγ: "Δεν κάναμε τίποτα"

Ο Πάου Λόπεθ στον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Άγιαξ
Ο Πάου Λόπεθ στον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Άγιαξ © 2023 PETER DEJONG / AP IMAGES

Αγανακτισμένος με την κακή απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Πάου Λόπεθ, ο οποίος ζήτησε απολογήθηκε από τους φιλάθλους για το θέαμα.

Η Παρί διέλυσε τη Μαρσέιγ στο classique, στην καλύτερη εμφάνισή της στη σεζόν, έφτασε στη νίκη 4-0 και στην προσπέραση στη Ligue 1.

Ο τερματοφύλακας των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League ξέσπασε μετά το φινάλε του αγώνα για την εμφάνιση της ομάδας του.

"Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, είναι η αλήθεια. Είδαμε δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Είδαμε την Παρί που ήθελε να παίξει και να κερδίσει τον αγώνα με την Μαρσέιγ, κι ήμασταν κι εμείς που δεν κάναμε τίποτα.

Μας έλειπε η συμπεριφολα, οι μάχες, το παιχνίδι, ο χαρακτήρας, τα πάντα. Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους οπαδούς, τον κόσμο μας γιατί αυτό που είδαμε δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε από μια ομάδα σαν τη Μαρσέιγ.

Είπα ότι είμαι περήφανος για αυτό που κάναμε κόντρα στον Άγιαξ την Πέμπτη, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγμα απόψε. Δεν δημιουργήσαμε τίποτα, δεν κάναμε τίποτα, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ", είπε ο Ισπανός κίπερ.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ