ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξέσπασε ο Κούμαν: "Αν είχα λεφτά ο Μέσι θα ήταν ακόμα εδώ και θα είχα άλλους παίκτες να βάλω"

Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε στη La Liga
Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε στη La Liga © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν τα έβαλε με τον τρόπο του με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για όσα έγιναν, λέγοντας ότι αν υπήρχαν χρήματα θα κρατούσε τον Λιόνελ Μέσι και θα είχε άλλους παίκτες στην διάθεσή του.

Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για τον Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος ξέρει ότι ίσως στον αγώνα με την Ατλέτικο να έχει την τελευταία του ευκαιρία το προσεχές Σάββατο (02/10, 22:00, LIVE από το SPORT24). Με την κριτική να είναι πλέον επιθετική λοιπόν, ήρθε και το ξέσπασμά του.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου και τα έβαλε με την διοίκηση του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον Λίονελ Μέσι.

"Αν είχα λεφτά, ο Μέσι θα ήταν ακόμα εδώ και θα είχα άλλους παίκτες να βάλω" δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός, για να προσθέσει: "Για εμένα δεν τίθεται θέμα για το σύστημα της ομάδας. Παίζεις με βάση τους παίκτες που έχεις. Αν δεν έχεις εξτρέμ, τότε πρέπει να ψάξεις για να τους βρεις. Η δουλειά του προπονητή είναι να χρησιμοποιεί τους παίκτες που έχει".

Ακολούθως ο Κούμαν πρόσθεσε: "Έχω κουραστεί να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Δεν έχει λογική, όσοι ξέρουν μπορούν να κάνουν μία ανάλυση της κατάστασης της ομάδας. Δεν ξέρω αν άλλος προπονητής θα τα κατάφερνε καλύτερα. Έμαθα ότι ο πρόεδρος θα έρθει αύριο, αλλά δεν τον έχω δει. Για ακόμα μία φορά κανείς δεν μου έχει πει τίποτα. Έχω μάτια και αυτιά. Ξέρω ότι λέγονται πολλά, αλλά κανείς δεν μου έχει πει τίποτα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ