ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χέρτα καλεί Μάντζιο

INTIME SPORTS

Μετά την Πόρτσμουθ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου έδειξε και η Χέρτα, η οποία αγωνίζεται από φέτος στη 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε τις προθέσεις του στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε από την Αυστρία, πριν την επιστροφή της αποστολής, πως θέλει στα πλάνα του έναν ακόμα επιθετικό για να συμπληρώσει την τριάδα με τους Σισέ και Πετρόπουλο.

Την ίδια ώρα, η “πράσινη” ΠΑΕ δεν έχει στα πλάνα της τον Βαγγέλη Μάντζιο και του έχει περάσει το μήνυμα να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του. Μετά το “ζεστό” ενδιαφέρον της Πόρτσμουθ, μια ακόμα ομάδα “χτύπησε” την πόρτα του Ελληνα επιθετικού.

Συγκεκριμένα, μετά την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που αγωνίστηκε ήρθε η σειρά της Χέρτα Βερολίνου. Ο γερμανικός σύλλογος θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Μπουντεσλίγκα μετά τον υποβιβασμό του την χρονιά που πέρασε και φαίνεται να έχει στα πλάνα του για την “γραμμή κρούσης” τον παίκτη του “τριφυλλιού”, σύμφωνα με τα πλάνα που έκαναν σε σύσκεψη το πρωί της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ