ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

“Ξέρουμε για Τρέχο και Ολυμπιακό, αλλά δεν έχουμε πρόταση”

Monaco's Andrea Raggi, left, challenges for the ball with Toulouse's Oscar Trejo during their French League One soccer match, in Monaco stadium, Monaco, Sunday, May 3, 2015. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP Photo/Lionel Cironneau

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της Ράγιο Βαγιεκάνο παίρνουν θέση στο Sport24.gr για τον Όσκαρ Τρέχο που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό.

Η αναζήτηση του αντί-Φορτούνη στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και το όνομα του Όσκαρ Τρέχο βρίσκεται στην επικαιρότητα για τους “ερυθρόλευκους.

Ο 31χρονος επιτελικός μέσος της Ράγιο Βαγιεκάνο έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά και το Sport24.gr θέλοντας να μάθει σε τι σημείο βρίσκεται η υπόθεση μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Νταβίδ Κομπένιο, αλλά και με τον προπονητή, Πάκο Χέμεθ.

“Ο Τρέχο είναι παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο και τον υπολογίζω για τη νέα σεζόν. Δεν πάει πουθενά, εκτός και αν πληρωθεί το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του” δήλωσε ο Πάκο Χέμεθ, ο οποίος απάντησε ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι το ποσό της ρήτρας που έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιο του Αργεντινού επιτελικού μέσου.

Γι’ αυτό απευθυνθήκαμε στον τεχνικό διευθυντή. “Γνωρίζουμε τη φήμη ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Τρέχο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία πρόταση από την ελληνική ομάδα. Η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι 12 εκατ. ευρώ” ανέφερε ο Κομπένιο, ο οποίος σε αντίθεση με την τοποθέτηση του προπονητή, ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση: “Ναι, θα συζητούσαμε πώλησή του και με λιγότερα χρήματα”.

Απολύτως λογικό, βέβαια, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Τρέχο λήγει το καλοκαίρι του 2020, σε ένα χρόνο από τώρα. Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν εξετάζει μόνο την περίπτωση του Τρέχο για τη θέση “10”, είναι όμως παίκτης του οποίου το όνομα έχει πέσει στο τραπέζι και είναι μία από τις λύσεις.

Μένει να φανεί αν οι “ερυθρόλευκοι” προχωρήσουν με τον Τρέχο ή απλά τον έχουν stand by αν στραβώσει άλλη -βασική- επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όσκαρ Τρέχο: Το πουλέν των Τσόρι και Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Τρέχο ναι, Αλενιά όχι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ