ΠΑΟΚ

Ξέρει να αντιδρά όταν είναι πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ

Ξέρει να αντιδρά όταν είναι πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ
Σαλπιγγίδης Βίτορ WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα απέδειξε για μια ακόμη φορά φέτος πως δεν τα... χάνει όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Διαβάστε και θυμηθείτε τις προηγούμενες φορές.

Ο ΠΑΟΚ αν μη τι άλλο έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα... Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο μιας και o "Δικέφαλος" βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 21' αλλά βρήκε τον τρόπο να "γυρίσει" τον αγώνα. Οπως το έχει κάνει άλλες δύο φορές φέτος...

Στο παιχνίδι με την Σαχτιόρ, ο ΠΑΟΚ έχανε με 0-1 στο 50' αλλά μετά άλλαξαν τα εις βάρος του δεδομένα και κέρδισε με 2-1 ενώ τον Παναθηναικό τον είχε νικήσει με 2-1 παρ' ότι οι "πράσινοι" με τέρμα του Μπεργκ είχαν προηγηθεί με 0-1.

Γενικώς όταν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι μπροστά στο σκορ, ποτέ δεν μπορούν να νιώθουν... σίγουροι μιας και ο "Δικέφαλος" "ξέρει" να "αντιδρά".

Στο εκτός έδρας ματς με την Μέταλιστ ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, ο Νέτσιντ ισοφάρισε (1-1) και λίγο αργότερα χάθηκε ευκαιρία για να γίνει το 1-2, ενώ στο παιχνίδι με την Σάλκε στη Γερμανία ο Στοχ είχε φέρει το ματς στα ίσα (1-1 από 1-0 που είχε γίνει με γκολ του Φαρφάν).

Στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ πάλι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το 1-1 και στη συνέχεια ο "Δικέφαλος" διεκδίκησε την νίκη ενώ οι "ασπρόμαυροι" στο παιχνίδι με την Αλκμααρ έχαναν με 1-0 στο 81' αλλά ο Σαλπιγγίδης έδωσε τον πολύτιμο βαθμό (1-1) στο φινάλε του ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ