ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξενίδης: "Η αγανάκτηση είναι μεγάλη"

Ξενίδης: "Η αγανάκτηση είναι μεγάλη"
INTIME SPORTS

Για επίθεση της ΕΠΟ κατά του Ηρακλή μίλησε ο Γιώργος Ξενίδης, που αναφέρθηκε αναλυτικά στα επεισόδια του Καυτανζογλείου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Γιώργος Ξενίδης, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 με αφορμή τα όσα έγιναν λίγες ώρες νωρίτερα στο παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο διαιτητής της συνάντησης Ισαάκ Τσακαλίδης από τον σύνδεσμο της Χαλκιδικής του είπε στο καμαράκι ότι διακόπτει το παιχνίδι για την φράση «παπαγαλάκια δημοσιογράφοι»(!) και ουσιαστικά όχι για το περιεχόμενο στο επίμαχο πανό.

Ακόμη δεν έκρυψε ότι δεν του απαντάει κανένας στην ΕΠΟ στα επί καθημερινής βάσης τηλεφωνήματά του ενώ έκανε ξεκάθαρο πως ο Ηρακλής δεν θα συνεχίσει να πληρώνει την κόντρα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Ιωάννη Τάκη, με την ΕΠΟ.

"Με αυτό το πανό δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και στην Καλλικράτεια. Ένα μέρος όσων γράφει ίσως είναι λάθος. Αλλά επειδή ήμουν ο πρώτος που πήγα στο καμαράκι του διαιτητή μετά την διακοπή καταγγέλλω πως ο κ. Τσακαλίδης μου είπε ότι το πανό δεν αναρτήθηκε ολόκληρο και ότι διακόπτει το παιχνίδι για την φράση «παπαγαλάκια δημοσιογράφοι». Διαφωνώ με την συμπεριφορά του οποιουδήποτε Τσακαλιδη", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ξενίδη.

Στην συνέχεια δε αναφέρθηκε στην λογική της προσπάθειας του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του λέγοντας: "Εμείς με καλή διάθεση ήρθαμε στον Ηρακλή πριν από μερικές ημέρες. Βρήκαμε την ομάδα σε κατάσταση υπό του μηδενός. Κάναμε μια νέα αρχή, είπαμε να ζητήσουμε ακόμα και συγγνώμη από την ΕΠΟ, για τα λάθη άλλων, αλλά αντ΄ αυτού δεν μας δόθηκε ούτε καν η παραμικρή παράταση για να ξεκινήσουμε πιο αργά το πρωτάθλημα.

Υπάρχει τεράστια κόντρα από την ΕΠΟ. Δεν μπορεί να παίρνω εγώ προσωπικά κάθε μέρα 50 τηλέφωνα στην ΕΠΟ και να μην το σηκώνει κανένας. Το ξαναλέω εμείς από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε, πρέπει να υπάρξει μια επικοινωνία, με μονόπλευρη προσπάθεια δεν γίνεται τίποτα. Εγώ γεννήθηκα στον Ηρακλή και θα πολεμάω για το καλό του Ηρακλή.

Κάνω έκκληση να σταματήσει όλο αυτό με την ΕΠΟ. Ο Ηρακλής εκφράζει την κοινωνία. Επεισόδια δεν έγιναν μόνο στο Καυτανζόγλειο, έγιναν και στην Έκθεση θα γίνουν και στο Πολυτεχνείο. Αυτά δεν θα σταματήσουν αν δεν δει ο κόσμος κάτι να αλλάζει και να γίνει μια προσπάθεια από την Πολιτεία. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ψυχολογία του".

Όσο δε για την δήλωση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, είπε: "Ο κ. Μπιτσαξής έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά. Κανένας όμως δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά όταν ο Ηρακλής στοχοποιήθηκε χωρίς να συμμετέχει σε κανένα στημένο παιχνίδι και υποβιβάστηκε. Η αγανάκτηση είναι μεγάλη. Δεν θα πληρώσει ο Ηρακλής καμία κόντρα κάποιου πρώην προέδρου του κ. Τάκη συγκεκριμένα για να μιλάμε με ονόματα, με την ΕΠΟ".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ