ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Καστοριάς

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Καστοριάς
Δερμιτζάκης

Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία της ομάδας του Διαγόρα εν όψει της αναμέτρησης με την Καστοριά

Οι κυανέρυθροι μετά το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσαν στην Κέρκυρα και μάλιστα σε κακό αγωνιστικό χώρο αισιοδοξούν πώς από αυτήν την πλευρά τουλάχιστον θα βρουν κάτι καλύτερο στην Μακεδονική πόλη.
Καλές συνθήκες καιρικές αλλά και γηπεδικές προκειμένου να μην υποστούν από πλευράς κούρασης τουλάχιστον εκείνα που συνάντησαν στην Κέρκυρα. Μπόρεσαν όμως και ανταπεξήλθαν και πήραν το θετικό ισόπαλο αποτέλεσμα από μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της και βρισκόταν σε ανοδική πορεία αυτόν τον καιρό.

Στην Καστοριά τώρα ο Διαγόρας θα επιδιώξει και πάλι την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος κυνηγώντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Παύλος Δερμιτζακης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν χθες για αυτόν τον σκοπό την προετοιμασία της ομάδας.

Χθες το πρωί προπονήθηκαν στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου εκείνοι που δεν αγωνίσθηκαν κατά της Κέρκυρας την περασμένη Κυριακή αλλά κι εκείνοι που μπήκαν σαν αλλαγή. Εκείνοι που έπαιξαν στην Κέρκυρα είχαν χθες ρεπό και θα μπουν στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από σήμερα το πρωί.




TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ