Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για Παρί

Από το πρωί (6/9) διατίθενται τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν (17/9) για την φάση των ομίλων του Champions League. Ο διαγωνισμός της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία από το πρωί (6/9) να προμηθεύονται εισιτήρια για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν.
Άνοιξαν τα εκδοτήρια στο στάδιο Καραϊσκάκη, ενώ υπάρχει και η λύση της ηλεκτρονικής αγοράς από την ιστοσελίδα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25, 35, 45, 50, 55, 65, 75 και 175 ευρώ τα VIP. Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός διενεργεί διαγωνισμό που δίνει την ευκαιρία σε φιλάθλους της ομάδας να κερδίσουν το εισιτήριο τους.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
” Το olympiacos.org σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στην Παρί Σ.Ζ. στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, την Τρίτη 17/09/2013 στις 21:45.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι να στείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. επισυνάπτοντας μια ερυθρόλευκη φωτογραφία σας καθώς και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας.
Οι 20 τυχεροί που θα μας στείλουν τις καλύτερες φωτογραφίες θα μπορούν να δουν δημοσιευμένη την δική τους φωτογραφία καθώς και το μήνυμα τους στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Οι 20 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.
Καλή τύχη σε όλους“.
*φωτογραφία αρχείου