ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ξεκαθαρίζει ο Αμορίμ: "Δεν νιώθω ότι ο κύκλος μου στη Σπόρτινγκ έκλεισε"

Sporting's head coach Ruben Amorim looks the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Benfica at the Alvalade Ο Ρούμπεν Αμορίμ σε ματς της Σπόρτινγκ κόντρα στην Μπενφίκα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα | 21 Μαΐου 2023
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σε ματς της Σπόρτινγκ κόντρα στην Μπενφίκα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα | 21 Μαΐου 2023 @2024 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ρωτήθηκε για το μέλλον του εν μέσω των δημοσιευμάτων για προφορική συμφωνία με τη Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας ότι ο κύκλος του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει κλείσει".

Ο Φλοριάν Πλέτενμπεργκ πρόσφατα δημοσίευσε ότι η Λίβερπουλ έχει κατασταλάξει στον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς έχει προφορική συμφωνία με τον Ρούμπεν Αμορίμ.

Όπως ανέφερε βέβαια, το This is Anfield, η Λίβερπουλ διαψεύδει πως υπάρχει deal με τον 39χρονο προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά το γεγονός ότι παραμένει ψηλά στη λίστα των Reds.

Από τη μεριά του ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για το μέλλον του μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-0 εκτός έδρας κόντρα στη Ζιλ Βισέντε, δηλώνοντας: "Δεν νιώθω ότι ο κύκλος μου εδώ έκλεισε, έχω κίνητρο".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ