ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα Σηφάκη σε Αθανασιάδη

Ξεκαθάρισμα Σηφάκη σε Αθανασιάδη
Σηφάκης INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε το απόγευμα ο Μιχάλης Σηφάκης και είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Ο Μιχάλης Σηφάκης πήρε την σκυτάλη από τον Νέρι Καστίγιο και βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Στην διάρκεια αυτού έγινε κουβέντα για την πορεία της αποθεραπείας του, ο διεθνής τερματοφύλακας έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία ομάδα χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια κουβέντα για νέο συμβόλαιο παρά το γεγονός ότι το τρέχον λήγει το καλοκαίρι.

Όσον αφορά την πορεία της αποθεραπείας του εγχειρισμένου του γονάτου ο Σηφάκης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ότι: " Αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται στα τέλη Ιανουαρίου να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα", προσφέροντας ικανοποίηση σε όλους.


Όσον αφορά το αν τον έχουνε προσεγγίσει άλλες ομάδες με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα λεγόμενα του 27χρονου διεθνή τερματοφύλακα του Άρη προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, δεν υφίσταται το οτιδήποτε.

" Πρόεδρε, καμία ομάδα δεν έχει συζητήσει μαζί μου, ούτε εγώ έχω κάνει την παραμικρή κουβέντα. Στο μυαλό μου έχω μόνο πώς θα δουλέψω σκληρά για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα". Σε μία τοποθέτηση που επίσης σκόρπισε ικανοποίηση στα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης χωρίς να γίνει κάποια συζήτηση περί νέου συμβολαίου.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι το τρέχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Σηφάκη από την 1 Ιανουαρίου, σε δύο ουσιαστικά εβδομάδες, να έχουνε το δικαίωμα αφού πρώτα ενημερώσουνε την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Το γιατί δεν έγινε μία πρώτη κουβέντα περί νέου συμβολαίου αυτό φέρεται όπως διέρρευσε να έχει να κάνει με το ότι προέχει η αποθεραπεία του εγχειρισμένου γόνατου του Σηφάκη και η επιστροφή του στην δράση. Μία επιστροφή στην δράση του 27χρονου διεθνή πορτιέρο που θα έχει να κάνει και με την παρουσία του στα παιχνίδια του Άρη αλλά και με την διεκδίκησή του της θέσης του βασικού στην Εθνική μας ομάδα.


Θέσης βασικού στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εν όψει του EURO 2012 που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας και αποτελεί και τον μεγάλο στόχο του Σηφάκη που δεν αποκλείεται μέχρι την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της Εθνικής μας να μην υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Το μόνο σίγουρο στην περίπτωσή του είναι ότι στις αρχές του 2012, μετά δηλαδή από δύο εβδομάδες θα μεταβεί και πάλι στην Αμβέρσα του Βελγίου με σκοπό να εξεταστεί για μια ακόμη φορά από τον καθηγητή που τον χειρούργησε.


Ένα ταξίδι που έχει προγραμματισμένη παραμονή του 15 ημερών και ακολούθως με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη.


Όσον αφορά την προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του και πάλι στον Γιώργο Κατίδη όχι όμως στους Βικτοράς Γιάκομπ και Κάρλος Τόχα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση.

Ο Ρουμάνος επιθετικός του Άρη είχε ενοχλήσεις στον τένοντα, ενώ ο Κολομβιανός μέσος υπέστη αιμάτωμα στο δεξί τετρακέφαλο στο τέλος της χθεσινής προπόνησης. Όσο για το αν θα μπορέσουνε να δώσουνε το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής και ειδικά ο Τόχα είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Εν τω μεταξύ ο Σάκης Κανούλας μπορεί να αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Αναγέννηση Επανομής ωστόσο το πιθανότερο είναι να επιστρέψει σε αυτήν με την μορφή δανεισμού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κι αυτό ώστε ο 19χρονος να πάρει παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί στον Άρη όπου κυρίως αγωνίζεται με την Κ20, με την οποία έχει εξαιρετική παρουσία σκοράροντας ήδη έξι φορές.

Τέλος αύριο το πρωί θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος της επόμενης Πέμπτης (22/12, 19:00) στην Κομοτηνή μεταξύ του Πανθρακικού και του Άρη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης εδώ και μέρες να έχει ζητήσει 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.


Ρόλο ρυθμιστή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έχει η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής αφού η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής δεν δείχνει να έχει την παραμικρή αντίρρηση. Κάτι που είχε κάνει και στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου για την ίδια φάση του θεσμού με την ΑΕΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ