VIRAL

Ξεφάντωσαν μαζί σε πάρτι στην Ίμπιζα οι Φαν Ντάικ και Ντε Μπρόινε

Ξεφάντωσαν μαζί σε πάρτι στην Ίμπιζα οι Φαν Ντάικ και Ντε Μπρόινε

Οι Βίρτζιλ φαν Ντάικ και Κέβιν Ντε Μπρόινε άφησαν στην άκρη τις διαφορές των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο χορτάρι και γλέντησαν μαζί σε πάρτι που έγινε σε κλαμπ της Ίμπιζα.

Η περασμένη σεζόν βρήκε την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ να κυριαρχούν εντός Αγγλίας, με την πρώτη να κατακτάει το πρωτάθλημα και την δεύτερη το FA Cup και το League Cup, και αμφότερες να πληγώνονται στην Ευρώπη: αφού οι πολίτες αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Champions League από την Ρεάλ και οι κόκκινοι έχασαν από τους μερένγκες στον τελικό.

Ωστόσο, η κόντρα αυτή όχι απλά ανήκει στο παρελθόν μιας που η σεζόν ολοκληρώθηκε αλλά δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τους παίκτες των δύο ομάδων, με τους Βίρτζιλ φαν Ντάικ και Κέβιν Ντε Μπρόινε να συνιστούν τράνο παράδειγμα.

Αμφότεροι, βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην Ίμπιζα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών τους και δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν αλλά και να διασκεδάσουν παρέα, με ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας να δείχνει τον Ολλανδό και τον Βέλγο να διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε πάρτι που στο νυχτερινο κέντρο "Ushuaïa", συνεπαρμένοι από τη μουσική και το όμορφο καλοκαιρινό κλίμα.

Σημειώνεται πως οι δύο παίκτες είναι καλοί φίλοι, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Σίτι να μιλάει μάλιστα για την αγαστή σχέση του με τον Ολλανδό στόπερ της Λίβερπουλ σε προ μηνών συνέντευξή του: "Ξέρω τον Βίρτζιλ και βλεπόμαστε συχνά ενώ τα παιδιά μας πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και τους αρέσει να παίζουν μαζί", είχει πει μεταξύ άλλων.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ