ΕΛΛΑΔΑ

Ξεχωριστή κίνηση από τον ΠΣΑΠ προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Υπέροχη κίνηση από τον ΠΣΑΠ, καθώς ανακοίνωσε πως για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στους αγώνες των Super League, Super League 2 και Football League την προσεχή αγωνιστική, θα δοθούν 100 ευρώ σε αθλητικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία και κίνηση προχώρησε ο ΠΣΑΠ, καθώς, όπως ανακοίνωσε, θα προσφέρει 100 ευρώ σε αθλητικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στους αγώνες της προσεχής αγωνιστικής των Super League, Super League 2 και Football League.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Το ποδόσφαιρο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας και όλοι οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο. Ο Π.Σ.Α.Π. θα προσφέρει σε Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων, στο Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Νόστος και στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν, 100 ευρώ σε αθλητικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στις 20, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, στις αναμετρήσεις της Super League, Super League 2 και Football League. Με σύνθημα "Βάζουμε γκολ για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου", στέλνουμε το "μήνυμα" πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και οι ποδοσφαιριστές να αποτελέσουμε την αφορμή για ένα καλύτερο αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με τους "Μπαντήδες" αυτού του κόσμου
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ