ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Xατζάρας: "Ανέλαβα το Αιγάλεω"

Xατζάρας: "Ανέλαβα το Αιγάλεω"
Χατζάρας

Ο Γιώργος Χατζάρας επανέλαβε την δήλωση του που είχε πριν λίγο καιρό ότι αισθάνεται προπονητής του Αιγάλεω και όχι του Ηλυσιακού

Τους τελευταίους μήνες οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού δίνουν τον αγώνα τους κατά της συγχώνευσης των δύο ομάδων, κάτι που δεν δείχνει να απασχολεί τον τεχνικό του Ηλυσιακού, που δηλώνει αδιάφορος για την νομική πλευρά του ζητήματος και περιμένει την διευθέτηση του θέματος.
Επίσης επισημαίνει ότι δεν θα πήγαινα ποτέ ως προπονητής στον Ηλυσιακό: " Για εμένα είναι ξεκάθαρο εξ αρχής ότι ανέλαβα το Αιγάλεω και όχι τον Ηλυσιακό. Ούτε για προπόνηση δεν πήγα στον Ηλυσιακό. Η συμφωνία με τον Μητρόπουλου αφορούσε το Αιγάλεω και την αναγέννηση του μόνο. Επαναλαμβάνω πως δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ηλυσιακό.

Aπό εκεί και πέρα εγώ προπονητής είμαι, όχι νομικός ή διπλωμάτης για να ξέρω ή να κατανοώ ακόμη ποιες διεργασίες συντελούνται παρασκηνιακά και μη προκειμένου να διευθευτηθούν οι υφιστάμενες εκρεμμότητες και να ρυθμιστούν οι διαφοροποιήσεις.

Έχω όμως την αίσθηση ότι μπήκε το νερό στο αυλάκι και ότι είναι θέμα χρόνου να παίζουμε ως Αιγάλεω. Για να πω και την πάσα αλήθεια, εμένα δεν με αφορά και δεν με πολυκαίει η νομική διάσταση του θέματος.





Αυτό που εξαρχής επιδιώκω είναι να φτιάξω από τα θεμέλια μία ομάδα ικανή να κερδίσει μία θέση ισότιμη στο κλαμπ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου".


TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ