ΠΑΟΚ

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Σνάουτσνερ

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Σνάουτσνερ

Ο Μίροσλαβ Σνάουτνσερ θα είναι στο πλευρό του Βλάνταν Ιβιτς στην Κ20 και στη συνέχεια θα αναλάβει τα ηνία της νεοσύστατης Κ16.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΠΑΕ. Ο ίδιος θα είναι στο πλευρό του Βλάνταν Ιβιτς στην Κ20 και στη συνέχεια θα αναλάβει τα ηνία της νεοσύστατης Κ16. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Επιστροφή και επίσημα στα ασπρόμαυρα για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του και αποτελεί μέλος των Τμημάτων Υποδομής και ανάπτυξης. Ο Πολωνός προπονητής πια θα ξεκινήσει στο πλάι του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20 στο διάστημα της προετοιμασία και στη συνέχεια θα αναλάβει τα ηνία της νεοσύστατης Κ16 η οποία είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει στο αντίστοιχο προτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΜ.

O Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είναι γεννημένος στις 9 Μαϊου του 1979 και αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 2007 ως το 2012, μετρώντας 120 συμμετοχές. Είναι παντρεμένος με την Πατρίτσια και έχουν δυο παιδιά, τον Μαξ, που αγωνίζεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ και τον μικρότερο Λέον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ