ΑΓΓΛΙΑ

Ξανά στην Premier League η Μπέρνλι

Ξανά στην Premier League η Μπέρνλι

Την επιστροφή της στην Premier League μετά από 4 χρονια απουσίας πανηγυρίζει η Μπέρνλι, η οποία νίκησε 2-0 τη Γουίγκαν και εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο.

Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια απουσίας και μόλις δεύτερη από το 1976 και έπειτα, η Μπέρνλι σφραγίζει το εισιτήριο για την παρουσία της στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι "κλάρετς" επιβλήθηκαν 2-0 εντός έδρας της Γουίγκαν τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4) και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον προβιβασμό στην Premier League, ακολουθώντας την Λέστερ που το είχε καταφέρει λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Ξανά στην Premier League η Μπέρνλι

Σκόρερ των δύο γκολ της Μπέρνλι ήταν οι Μπαρνς και Κάιτλι ενώ μετά το τέλος του αγώνα εκατοντάδες φίλοι της ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του "Turf Moor" για να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Ξανά στην Premier League η Μπέρνλι

Να σημειωθεί ότι την επιστροφή της Μπέρνλι στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος "υποδέχτηκαν" με καλά λόγια και οι Γκάρι Λίνεκερ και Σταν Κόλιμορ, μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter, ενώ την άνοδο γιόρτασε και η ίδια η Μπέρνλι μέσω μηνύματος στον ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ