ΑΕΚ

Ξανά ρόμβος με επιστροφή Πατίτο και Τσιγκρίνσκι

Ξανά ρόμβος με επιστροφή Πατίτο και Τσιγκρίνσκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ η απουσία του Πέτρου Μάνταλου φέρνει την επιστροφή του Πατίτο Ροντρίγκες στην κορυφή του ρόμβου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, ξεκίνησε τις πρώτες του δοκιμές για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στις 19:30 για την 14η αγωνιστική της Super League. Πρώτο δεδομένο είναι ότι επιμένει σε σχήμα ρόμβου, όπως δηλαδή αγωνίστηκε η ΑΕΚ απέναντι στην τοπική νησιωτική ομάδα (2-2).

Σύμφωνα με τα όσα "έδειξε" στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα καθώς έχει αναρρώσει πλήρως από τη θλάση, η οποία τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό. Επίσης στη βασική ενδεκάδα επιστρέφει κι ο Αργεντινός μέσος, Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος θα αναπληρώσει το κενό που άφησε η απουσία του τιμωρημένου, Πέτρου Μάνταλου.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρκας θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, ο Γκάλο θα είναι στο δεξί αμυντικό άκρο και ο Ντίντακ Βιλά στο αριστερό. Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ως καθαρό εξάρι θα αγωνιστεί ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος θα έχει μπροστά του, τους Γιόχανσον και Γαλανόπουλο, στην κορυφή του ρόμβου θα είναι ο Πατίτο Ροντρίγκες και ως επιθετικό δίδυμο - ξανά - οι Ούγκο Αλμέιδα και Χρήστος Αραβίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ