ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά για Ολυμπιακό και Τζοβίνκο οι Ιταλοί

Ξανά για Ολυμπιακό και Τζοβίνκο οι Ιταλοί

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο δύσκολα θα συνεχίσει στην Γιουβέντους και ο ιταλικός Τύπος δεν παραλείπει να συμπεριλαμβάνει τον Ολυμπιακό ανάμεσα στους υποψήφιους προορισμούς του 27χρονου κυνηγού. Η Ίντερ βλέπει Ρομπέρτο και η Νάπολι Μαζουακού.

Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο με μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν το ιταλικό πρωτάθλημα και την Serie A. O Τύπος της χώρας δεν παραλείπει να αναφέρει τους "ερυθρόλευκους" κάθε φορά που καταπιάνεται με το θέμα της παραμονής ή μη του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο στην Γιουβέντους.

Ο 27χρονος κυνηγός δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Μάσιμο Αλέγκρι και τα σενάρια αποχώρησης του από τους "μπιανκονέρι" πληθαίνουν σταδιακά. Το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση ανανέωσης, τόσο από την πλευρά του παίκτη, όσο και από αυτή του ιταλικού συλλόγου.

Σίγουρα αυτές οι καταστάσεις αλλάζουν γρήγορα, όμως από την στιγμή που ο Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα είναι βέβαιο ότι ο Τζοβίνκο δεν θα συμβιβαστεί με την υπάρχουσα κατάσταση και θα ψάξει για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Κάπου εδώ οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος, που βάζει στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη συλλόγους της χώρας, ομάδες της Premier League αλλά και τον Ολυμπιακό. Η αναφορά στους Πειραιώτες δεν είναι... φρέσκια, καθώς τους τελευταίους μήνες Τζοβίνκο και Ολυμπιακός πάνε πακέτο, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι πάντα μεταξύ των υποψηφίων για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Οι Ιταλοί σημειώνουν πως εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά και δεν υπάρξει κάποια επαφή των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τότε ο Τζοβίνκο θα τεθεί προς πώληση τον Γενάρη προκειμένου η Γιουβέντους να καρπωθεί ένα ποσό και να μην χάσει τσάμπα το καλοκαίρι τον 27χρονο διεθνή άσο.

Ιταλικά μάτια σε Ρομπέρτο και Μαζουακού

Προφανώς και οι εμφανίσεις του Ρομπέρτο στην Ευρώπη είναι τόσο πειστικές, που μάλλον θα ήταν παράξενο να μην υπάρξουν σύλλογοι που θα κοιτάξουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Ισπανού γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων".

Έτσι λοιπόν ο ιταλικός Τύπος συνεχίζοντας την... κάψα του με τον Ολυμπιακό, τοποθετεί τον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο στην λίστα της Ίντερ. Οι "νερατζούρι" έχουν βρει την ησυχία τους με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς κάτω από τα γκολκπόστ αλλά θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ο Σλοβένος πορτιέρο αποχωρήσει στο άμεσο διάστημα.

Ο Χαντάνοβιτς είναι πάντα στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και εφόσον έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση στην Ίντερ, τότε οι "νερατζούρι" θέλουν να έχουν έτοιμες τις διάδοχες λύσεις. Ιταλικά ΜΜΕ λοιπόν αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους ανθρώπους της Ίντερ, που θα συνεχίσουν να τον τσεκάρουν σε κάθε ευκαιρία.

Όσον αφορά τον έτερο "ερυθρόλευκο" που έχει προκαλέσει ενδιαφέρον στην γείτονα χώρα, δεν είναι άλλος από τον Αρτούρ Μαζουακού. Το ακατέργαστο διαμάντι του Ολυμπιακού ήδη φανερώνει μέρος της λάμψης του στην Ευρώπη και στην Νάπολι κάνουν ήδη ορέξεις...

Άνθρωποι των "παρτενοπέι" έχουν σημειώσει στην λίστα τους τον 21χρονο Γαλλοαφρικανό τον οποίο και σκοπεύουν να παρακολουθούν σε μόνιμη βάση. Όπως σημειώνει ο ιταλικός Τύπος, στην ουρά για τον Μαζουακού αναμένεται να μπουν κι άλλες πρωτοκλασάτες (και μη) ομάδες της χώρας.

Μια από αυτές ίσως είναι και η Γιουβέντους, καθώς στο Τορίνο ο τοπικός Τύπος απορεί πως ο Ολυμπιακός βρήκε έναν τέτοιο παίκτη καταβάλλοντας μόλις 400 χιλιάδες ευρώ στην Βαλανσιέν, την στιγμή που οι "μπιανκονέρι" πληρώνουν πολλά περισσότερα για τον Πατρίς Εβρά, προφανώς θεωρώντας πως ο Μαζουακού την δεδομένη στιγμή μοιάζει μια άκρως πιο ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή για το ρόστερ της Γιουβέντους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ