“Χαμηλό προφίλ, μεγάλη συμβολή ο Ζαγοράκης”

Ξένη ιστοσελίδα με αφορμή αφιέρωμα που έκανε για το Euro 2004, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Διαβάστε τι αναφέρει για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Η ιστοσελίδα goal.com (σε διάφορες εκδόσεις της) γύρισε τον χρόνο πίσω και έκανε αφιέρωμα στο Euro 2004.
Μέσα στο άρθρο υπάρχει ξεχωριστά ένα κείμενο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τον οποίο υπάρχει ο τίτλος” ο παίκτης του τουρνουά“.
Στην συνέχεια γράφεται ” μετά από δέκα χρόνια από το πρώτο του ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα, ο Ζαγοράκης ως αρχηγός της Ελλάδας είχε την κορυφαία του ποδοσφαιριστή στιγμή.
Καθοδήγησε τους συμπαίκτες του απέναντι σε πιο προικισμένους αντιπάλους με το πάθος του. Στα 33 του δημιούργησε ρεκόρ με τις 120 συμμετοχές του στην Εθνική ομάδα.
Στην καριέρα του αγωνίστηκε δύο φορές στον ΠΑΟΚ, στην Λέστερ με την οποία κέρδισε τον Λιγκ Καπ, στην ΑΕΚ, στην Μπολόνια και αν το προφίλ του ήταν χαμηλότερο από άλλους, η συμβολή του σίγουρα δεν ήταν.
Μετά κρέμασε τα παπούτσια του, έγινε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και εργάστηκε για την βελτίωση των οικονομικών του. Παρά το γεγονός πως έφυγε προς το τέλος του έτους 2009, αλλά στην συνέχεια γρήγορα επέστρεψε”.