ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η περιπαικτική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Αλαφούζο

Η περιπαικτική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Αλαφούζο
INTIME SPORTS

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την... στήριξή της στο εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό! "We love Yiannis! (Αγαπάμε Γιάννη...)", είναι ο τίτλος της. Διαβάστε την.

Η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζου συνεχίζεται και πλέον έχει πάρει ποδοσφαιρικές διαστάσεις, αφού οι δύο άντρες βρίσκονται στους "αιώνιους" αντιπάλους.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, έχει εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά του για τον "ΣΚΑΪ", που ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο με μηνύσεις και εξώδικα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Νταμπλούχων Ελλάδας είχε καταθέσει μήνυση στον "Mr ΣΚΑΪ" για ένα υβριστικό σχόλιο που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σταθμού, ενώ στη συνέχεια έστειλε εξώδικο λόγω ενός γκάλοπ για τους Έλληνες φιλάθλους που παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Στην "κόντρα" μάλιστα συμμετείχε και ο πρώην διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος απάντησε με ανακοίνωση σε διάφορες... κατηγορίες και υπονοούμενα που είχε αφήσει ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι του.

Και φτάσαμε στο σήμερα, όπου η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε μια λιτή και περιπαικτική ανακοίνωση δύο προτάσεων, με την οποία θέλει να εκφράσει την... στήριξή της στο εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου, έχοντας μάλιστα για τίτλο "We love Yiannis! (Αγαπάμε Γιάννη...)"!

Ιδού η ανακοίνωση: "Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο ηγέτης που έλειπε τόσα χρόνια απο τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο! Μην πειράζετε τον Γιάννη!"

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά για Ζαρντίμ, Μέλμπεργκ και μεταγραφές, αλλά και τ ον σχεδιασμό των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ