ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βύντρα: "Θα γινόμαστε καλύτεροι"

Βύντρα: "Θα γινόμαστε καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Βύντρα τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν για το καλύτερο κόντρα στην Τότεναμ και εξέφρασε την πίστη του ότι σιγά σιγά θα βελτιώσουν την εικόνα του "τριφυλλιού".

"Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαμε να είμαστε", ξεκίνησε αρχικά τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα που βρήκε ισόπαλες (1-1) τις δύο ομάδες, για να προσθέσει:

"Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, νομίζω σιγά-σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε χρόνο έχουμε πίεση, αυτό είναι θετικό για μας, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".

Σε ερώτησε δε που δέχτηκε ο Βύντρα για το αν μπορούν οι "πράσινοι" να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League, ορμώμενοι από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ, απάντησε:

"Κοιτάμε το παιχνίδι της Ξάνθης (σ.σ επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα) και μετά όλα τα άλλα".

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: "Νιώθω πολύ όμορφα. Η ομάδα έπαιξε καλά. Καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα θα δουλέψει στη συνέχεια και θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο. Δουλειά μου είναι να δώσω το 100% ανεξαρτήτως αντιπάλου και εγώ με τη σειρά μου θα παλέψω για την ομάδα".

Για τις εντυπώσεις του από την κόντρα με τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ: "Ήταν αρκετά δύσκολο. Ήταν ταχύτατοι, δυνατοί και έξυπνοι, αλλά τα καταφέραμε".

Για την εμφάνιση της ομάδας: "Δεν είναι μόνο η ισοπαλία με την Τότεναμ αλλά ο τρόπος που αγωνιστήκαμε και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Για το εάν η ισοπαλία είναι η αρχή για μια αλλαγή σελίδας: "Η αρχή έγινε σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το ίδιο πρόσωπο και με την Ξάνθη γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς".

Τέλος, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δήλωσε: "Ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα, όπως κάνει τώρα. Τον ευχαριστούμε και θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι και να τους ευχαριστήσουμε".

Ορέστης Καρνέζης: "Νομίζω ότι αντιδράσαμε καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για έναν σημαντικό θεσμό. Παρ' ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν αφήσαμε το παιχνίδι και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το ματς με την Ξάνθη: "Πράγματι με μία νίκη στην Ξάνθη τα πράγματα μπαίνουν σε μία διαφορετική ροή. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτηθούμε, να δουλέψουμε και να πάρουμε λίγο τα πάνω μας".

Για το εάν φοβήθηκε μετά το 0-1: "Όχι, δεν φοβάμαι στα παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ και το βάλαμε"

Κουίνσι: "Είχαμε ικανοποιητική απόδοση απόψε. Παίξαμε με μία δύσκολη ομάδα όπως η Τότεναμ. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας".

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια: "Περάσαμε δύσκολες ώρες στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάτσαμε στα αποδυτήρια και κουβεντιάσαμε για το πως θα αλλάξουμε την κατάσταση. Αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό από απόψε".

Για τους οπαδούς: "Πάντα είναι ωραίο όταν οι οπαδοί μας στηρίζουν ειδικά στις δύσκολες ώρες. Ήταν μια φοβερή ατμόσφαιρα και μας ικανοποιεί αυτό".

Για την προσωπική του απόδοση: "Είναι το τρίτο ή τέταρτο παιχνίδι μου. Σε κάθε ματς είμαι και καλύτερος. Σε αυτό με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ για αυτό"

Για τον Κατσουράνη: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γιατί είναι απόφαση της διοίκησης και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον του".

Μαρίνος: "Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο και βλέπουμε τι μπορούμε να πετύχουμε αν παίζουμε ο ένας για τον άλλο.

Στο δεύτερο αποφασίσαμε να βγούμε περισσότερο απ’ ότι στο πρώτο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στα αμυντικά καθήκοντα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια. Στο δεύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις αλλάζουν την ψυχολογία της ομάδας. Δεν θεωρείται νίκη. Κάναμε μία καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια στην Ελλάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ