ΠΑΟΚ

Βρύζας: "Τόνωση ενόψει ΑΕΚ"

Βρύζας: "Τόνωση ενόψει ΑΕΚ"
παοκ πανηγυρικο

Η νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0 μπορεί να ήρθε για τον ΠΑΟΚ χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας στο 88΄ με το γκολ του Βασίλη Λάκη

Στην σημασία της νίκης επί του Λεβαδειακού στάθηκε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο δημιουργός του γκολ του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, που επισήμανε μεταξύ άλλων πως θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας του "Δικεφάλου" εν όψει του ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
" Τη νίκη αυτήν την χρειαζόμασταν πολύ. Κι έτσι όπως ήρθε μας τόνωσε για την συνέχεια. Έχουμε μάθει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος και αυτό κάναμε και πάλι για αυτό και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με τους τρεις βαθμούς που πήραμε που τόσο πολύ τους είχαμε ανάγκη".

Όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Βρύζας είχε να πει: " Τώρα έχουμε λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα πάμε για να χαρούμε το παιχνίδι που μας περιμένει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και θα διεκδικήσουμε τη νίκη που μας έχει λείψει στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του ο Γκλεν Σάλμον που θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ είπε: " Δεν θα είναι εύκολο για μένα γιατί δεν θα παίξω. Η ομάδα όμως δείχνει να παλεύει σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και στην τελευταία μας αγωνιστική υποχρέωση για την χρόνια για να κλείσουμε με καλή γεύση το 2007".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ