ΑΕΚ

Βρέθηκε λύση στην ΑΕΚ με τα εισιτήρια

Βρέθηκε λύση στην ΑΕΚ με τα εισιτήρια
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ, μέσω του Γιάννη Βούρου έφτασε σε συμφωνία με την Εφορία και θα παίζει με κόσμο μέχρι το τέλος της σεζόν. Το καθαρό ποσό από τις εισπράξεις θα πηγαίνει στην Εφορία

Βρέθηκε τελικά λύση στην ΑΕΚ με τα εισιτήρια και πλέον θα αγωνιστεί σε όλα τα εντός έδρας ματς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν με κόσμο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, με προσωπικές του ενέργειες ο Γιάννης Βούρος έφτασε σε συμφωνία με την Εφορία και εξασφάλισε αυτό που δεν κατάφεραν οι μέτοχοι της ΑΕΚ και την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Πουλάκο, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου και αναζητήθηκε φόρμουλα προκειμένου να γίνει μια ρύθμιση με την Εφορία.

Έτσι, κατέληξαν στη λύση του να σφραγίζει η ΑΕΚ εισιτήρια σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν αλλά μετά την εκκαθάριση κάθε ματς, το καθαρό ποσό θα πηγαίνει στην Εφορία.

Πλέον, η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε έσοδα από εισιτήρια, ωστόσο θα υπολογίζει στην παρουσία των φιλάθλων της και στην αποπληρωμή των οφειλών που υπάρχουν στην Εφορία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ