CHAMPIONS LEAGUE

Βρετανικό ντέρμπι

Βρετανικό ντέρμπι
Σόλσχερ

Η Σέλτικ υποδέχεται την Μάντσεστερ ενώ η Μπενφίκα την Κοπενχάγη

Σέλτικ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Η Μάντσεστερ με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Σκοτία θα βρεθεί στην επόμενη φάση και αυτός είναι ο στόχος της στο αυριανό παιχνίδι. Η Σέλτικ θέλει τη νίκη για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες της για την "κατάληψη" μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Ο Στράχαν ανυπομονεί να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Ο ίδιος θέλει να δει την ομάδα του να παλεύει όπως πάλεψε στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Ολντ Τράφορντ, αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα. Τότε η Μάντσεστερ είχε κερδίσει με 3-2.

Ο τεχνικός της Σέλτικ δεν θα έχει στη διάθεση του τον βασικότατο κεντρικό αμυντικό Γκάρι Κάλντγουελ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο. Πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο έμπειρος Μπόμπο Μπάλντε.

Αντίθετα ο Μίλερ θα δώσει κανονικά το παρόν στο πλευρό του Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ στην γραμμή "κρούσης". Ο επιθετικός της Σέλτικ πιστεύει σε νίκη της ομάδας του παρά τις δηλώσεις του προπονητή του πως ακόμη και με ήττα δεν χάθηκε τίποτα.

Η Μάντσεστερ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο σερ Άλεξ θα έχει όλα τα "όπλα" στη διάθεση του. Όμως ο Φέργκιουσον είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε δύο αλλαγές έχοντας στο νου του και το Κυριακάτικο σούπερ ντέρμπι με την Τσέλσι στην Πρέμιερσιπ.

Μπενφίκα- Κοπενχάγη



Μετά την ήττα από την Μπράγκα ο Σάντος προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή των παικτών του στο ματς με την Κοπενχάγη το οποίο θα κρίνει το μέλλον των "αετών" στην διοργάνωση. Ξέροντας πως όποιος χάσει χάνεται στην τέταρτη θέση του ομίλου, για την Μπενφίκα και την Κοπενχάγη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

"Ακόμη κι αν δεν βάλουμε νωρίς γκολ θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι σαν ημιτελικό με τελικό αυτό στο Ολντ Τράφορντ. Γι' αυτό πρέπει να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές. Θέλω να είμαστε δυναμικοί στην επίθεση." είπε ο Φερνάντο Σάντος.

Η Μπενφίκα στο Ντα Λουζ φέτος έχει έξι νίκες σε εφτά παιχνίδια, ενώ έχουν κερδίσει όποια ομάδα από τη Δανία αγωνίστηκε εκεί.

Όμως ο Σόλμπακεν ξέρει ότι οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Ενώ δήλωσε ικανοποιημένος ακόμη και με την ισοπαλία.

Στα αγωνιστικά ο Γκρόνχερ επέστρεψε στη δράση και μάλιστα έκανε και πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μίντιλαντ. Μάλλον θα πάρει το ρόλο του ελεύθερου επιτελικού μέσου πίσω από τον Άλμπακ.
























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ