ΑΓΓΛΙΑ

Εθνική Αγγλίας made in Brazil

Εθνική Αγγλίας made in Brazil

Την τρίτη φανέλα που θα φορέσει η Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, και η οποία θα μοιάζει εκπληκτικά με αυτή της οικοδέσποινας, παρουσίασε αγγλική ιστοσελίδα, πιστή στο πνεύμα της χθεσινής (1/4) ημέρας.

Η αγγλική ιστοσελίδα "Dailymail" έβγαλε κατά αποκλειστικότητα σε κυκλοφορία, την τρίτη επίσημη φανέλα της Εθνικής ομάδας, που θα φορέσει μόνο σε ένα παιχνίδι στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε αυτό εναντίον στην Κόστα Ρίκα.

Μάλιστα, η έγκυρη ιστοσελίδα, φιλοξενεί και δηλώσεις αξιωματούχου της αγγλικής ομοσπονδίας και ο οποίος αναφέρει:"Αν είναι να παίξουμε σαν την Βραζιλία και να κερδίζουμε σαν την Βραζιλία, πρέπει να μοιάζουμε σαν την Βραζιλία"

Σε φωτογραφία που συνοδεύει το εν λόγω κείμενο φαίνεται να ποζάρουν μπροστά τον φωτογραφικό φακό με την βραζιλιάνικου στυλ νέα φανέλα, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Ντάνιελ Στάριτζ και ο Άνταμ Λαλάνα.

Τα σχόλια των αναγνωστών, δεν είναι και πολύ κολακευτικά για τον ευφυέστατο τρόπο που σκαρφίστηκε η "Dailymail", καθώς κάνουν λόγο για την χειρότερη πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Εθνική Αγγλίας made in Brazil
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ