ΑΕΚ

Βράνιες: "Υπάρχει μία μοίρα που μας ενώνει με την ΑΕΚ"

Ο Όγκιεν Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα
Ο Όγκιεν Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ δήλωσε πως τον συνδέει η μοίρα με την Ένωση, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος για την επιστροφή του.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 με τον Βόσνιο αμυντικό. Στις δηλώσεις του στη σελίδα της AEK μετά την ανακοίνωση της επιστροφής δήλωσε ευτυχισμένος, ενώ τόνισε πως η μοίρα του συνδέεται με την Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βράνιες

Πώς αισθάνεται για την επιστροφή του: "Μόνο ευτυχία! Αυτή την ομάδα την αγαπώ! Εδώ αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι πάντα έτοιμος, από το πρώτο λεπτό!".

Για την προοπτική του νέου γηπέδου: "Η πρώτη φορά που θα μπούμε σε αυτό το υπέροχο γήπεδο θα αποτελέσει ξεχωριστή στιγμή και μια διαφορετική αίσθηση και για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια στιγμή που την περιμένω εδώ και πολύ καιρό. Να μπούμε στον Ναό της ΑΕΚ, στο γήπεδο που είναι ταυτισμένο με την ιστορία της και με τον κόσμο της".

Για το αν τελικά ο Βράνιες δεν μπορεί χωρίς την ΑΕΚ, αλλά και η ΑΕΚ δεν μπορεί χωρίς τον Βράνιες: "Υπάρχει μια μοίρα που μας ενώνει για πάντα. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη που μου έδωσε ξανά την ευκαιρία της επιστροφής".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ