ΕΛΛΑΔΑ

Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός: Πιστοί στο ραντεβού τους και λάμψη αστέρων στον Κορυδαλλό

Οι δύο ομάδες στο  Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός
Οι δύο ομάδες στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός EUROKINISSI SPORTS

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής και του Ολυμπιακού τέθηκαν ξανά αντιμέτωποι για 55η φορά το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής σε ένα φιλικό παιχνίδι που έχει γίνει θεσμός.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι Βετεράνοι της Προοδευτικής ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους τη Μ. Παρασκευή (3/5). Για 55η φορά ο Βραδυποριακός και ο Ταλαιπωριακός αγωνίστηκαν Μ. Παρασκευή, με το φιλικό παιχνίδι των Βετεράνων Ολυμπιακού και Προοδευτικής να ολοκληρώνεται με νίκη των ερυθρόλευκων με 5-1.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ένας αγώνας, μία ιστορία αυτός των Βετεράνων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη ομάδα της Προοδευτικής και συγκεκριμένα το ματς Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός. Ένα φιλικό παιχνίδι που γίνεται κάθε χρόνο τη Μεγάλη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε και φέτος στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Οι βραβεύσεις στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός
Οι βραβεύσεις στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός EUROKINISSI SPORTS

Για 55η φορά Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός τέθηκαν αντιμέτωποι σε έναν αγώνα θεσμό, στην ιστορία των Βετεράνων.

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των Βετεράνων Ολυμπιακού και Προοδευτικής Γιάννης Γκαϊτατζής, Άγγελος Αντωνάκος αντίστοιχα, ενώ τον συντονισμό του αγώνα είχε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, Αντώνης Γλύκας

.

Οι βραβεύσεις στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός
Οι βραβεύσεις στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός EUROKINISSI SPORTS

Παράλληλα, βραβεύθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στις δύο ομάδες Κελεσίδης, Καραβίτης, Ξανθόπουλος, Πάντος, Γκαϊτατζής, Αγγελής, ο δήμαρχος Νίκαιας Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ο Νίκος Γιδάκος και άλλοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός
Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός EUROKINISSI SPORTS

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-1 χάρη σε γκολ των Βαΐτση, Ζαραδούκα, Λουτσιάνο, Λύγκου, Ρούσσου.

Αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό οι Κατσιούλης, Καλύβας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κοτίτσας, Καλαμάρας, Τσιαντάκης, Ζαραδούκας, Λουτσιάνο, Βαΐτσης, Καλύκας, Γεωργουδάκης, Λύγκος, Παπασωτηρίου, Βασιλειάδης, Ρούσσος, Γλύκας, Κωττάκης, Σταυρόπουλος, Λάλας, Βενάκης, Νικητέας, Κ. Καλτσάς, Βέλλιος, Μαντάσης, Ασβεστάς και προπονητής ήταν ο Χ. Καλτσάς.

Οι Μώρας - Ζαραδούκας στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός
Οι Μώρας - Ζαραδούκας στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός EUROKINISSI SPORTS

Επίσης στην αποστολή ήταν οι Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Αγγελής, Μαριόλης, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Κτενάς, Σκορδαλιός, Παναούσης, Σορώτος, Κασελίμης, Κριμιτζάς, Τουλγέρογλου".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ