ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Μεντί άκουσε VP και νόμιζε ότι θα έχει VIP κελί, αλλά τελικά πήγε εκεί που κρατούνται οι "ευάλωτοι"

Ο Μπέντζαμιν Μεντί στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ
Ο Μπέντζαμιν Μεντί στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μπένζαμιν Μεντί θεωρούσε ότι θα τοποθετηθεί σε VIP κελί, ωστόσο επρόκειτο να τοποθετηθεί στην VP πτέρυγα, οι οποίοι είναι για ευάλωτους κρατούμενους.

Ο Μπένζαμιν Μεντί κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μια σεξουαλική παρενόχληση και θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς η δικαιοσύνη δεν δέχθηκε να πληρώσει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος.

Ο Γάλλος κατέρρευσε το πρωί όταν είδε τον χόρο που θα κρατείται κι αυτή του η αντίδραση οφείλεται σε παρερμηνεία. Ο Μεντί άκουσε ότι θα πάει στην VP πτέρυγα και νόμιζε VIP, πως θα κρατείται δηλαδή σε μέρος που θα έχει ανέσεις, να παίζει μπάλα και Playstation.

Όμως, το VP είναι τα αρχικά των Vulnerable Prisoners και όχι των VIP. Είναι η πτέρυγα που κρατούνται οι Ευάλωτοι Κρατούμενοι, εκείνοι δηλαδή που μπορεί να κινδυνεύουν από επιθέσεις άλλων κρατουμένων λόγω της φύσης των κατηγοριών/εγκλημάτων τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει τεθεί ήδη εκτός από κάθε δραστηριότητα της ομάδας του ενώ μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο, αυτό τον έκρινε προφυλακιστέο για τις επόμενες δυο εβδομάδες, μέχρι να παρουσιαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 10 Σεπτεμβρίου όπου και θα μάθει για την τελική ετυμηγορία για την τύχη του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ