ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Μεντί κατέρρευσε στη φυλακή όταν είδε το μέρος που θα κρατείται

Ο Μεντί κατέρρευσε στη φυλακή όταν είδε το μέρος που θα  κρατείται
AP IMAGES

Ο Μπεντζαμίν Μεντί οδηγήθηκε στη φυλακή όπου και θα τεθεί υπό κράτηση για δυο εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση, με τον μπακ της Σίτι να αισθάνεται μαλιστα ιδιαίτερα άβολα για το γεγονός πως δεν θα βρίσκεται σε VIP πτέρυγα.

Από το κακό στο χειρότερο έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα η κατάσταση για τον Μπεντζαμίν Μεντί, καθώς αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος τριών γυναικών ηλικίας άνω των 16 ετών, με τα συμβάντα να λαμβάνουν χώρα από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021.

Ο Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει τεθεί ήδη εκτός από κάθε δραστηριότητα της ομάδας του ενώ μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο, αυτό τον έκρινε προφυλακιστέο για τις επόμενες δυο εβδομάδες, μέχρι να παρουσιαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 10 Σεπτεμβρίου όπου και θα μάθει για την τελική ετυμηγορία για την τύχη του.

Μέχρι τότε όμως, η κατάσταση δεν θα είναι καθόλου καλή για τον 27χρονο μπακ με δεδομένο πως περιμένει να βρει μία εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτή που εμφανίστηκε μπροστά του στο "HMP Altcourse" του Λίβερπουλ.

Όπως αποκάλυψε η Sun, υπολόγιζε πως θα βρίσκεται σε VIP πτέρυγα, μαζί με άλλα διάσημα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε στην περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, οι φύλακες τον ενημέρωσαν πως θα μπει σε άλλη πτέρυγα, μαζί με άτομα που είχε έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα είτε που έχουν κατηγορηθεί για αυτά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι όποιες ανέσεις ήλπιζε πως θα έχει ο Μεντί πήγαν περίπατο, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να αναφέρει πως όταν έμαθε το νέο, ο Μεντί, κατέρρευσε, μη μπορώντας να πιστέψει την επιλογή του σωφρονιστικού ιδρύματος απέναντί του.

"Όταν έφτασε στη φυλακή το προσωπικό τον ενημέρωσε ότι θα τον αφήσουν έξω από τις VIP πτέρυγες, για τη δική του ασφάλεια. Ξαφνιάστηκε άσχημα όταν είδε το κελί και συνειδητοποίησε με ποια άτομα θα ήταν αναγκασμένος να συναναστραφεί.

Δεν ήταν χαρούμενος και ήταν μία πολύ ανεπιθύμητη εμπειρία για εκείνον", δήλωσε στην εφημερίδα πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω κείμενο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ