ΒΕΡΟΙΑ

Βουνό τα προβλήματα

Βουνό τα προβλήματα
INTIME SPORTS

Στην Βέροια η προετοιμασία για τον τελικό παραμονής στην Super League της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης ξεκίνησε με μισή ντουζίνα προβλήματα για τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Με μισή ντουζίνα προβλήματα για τον Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησε η προετοιμασία της Βέροιας για τον τελικό παραμονής στην Super League της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης

Σε ένα παιχνίδι όπου στην «Βασίλισσα του βορρά» πρόκειται να παίξουνε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και συνάμα έναν ακόμη τελικό. Τον τελικό των τελικών για την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου.

Και αυτό γιατί σε περίπτωση νίκης η Βέροια θα βρεθεί μια ανάσα από την παραμονή της για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ελπίζοντας πάντα και σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. Και πιο συγκεκριμένα να μην κερδίσει και ο Απόλλων Σμύρνης τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι στις τάξεις της Βέροιας αναμένουνε ακόμα πιο δυναμική και πολυάριθμη συμπαράσταση από τους φιλάθλους της ομάδας ώστε να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές του Ντόστανιτς στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Βέροιας ξεκίνησε από χθες με απογευματινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου. Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας είδε τον Παυλίδη να μην παίρνει μέρος στο πρόγραμμα μιας και υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στους "Αρκάδες".

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αμαραντίδη, Βέρτζο, Όστοϊτς και Μπαργκάν σε αντίθεση με τον Σιόντη που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα ο Τραπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρών την Κυριακή. Κι όσο τέλος για την σημερινή προπόνηση θα γίνει το απόγευμα και πάλι στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ