ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Βουλγαρική ενίσχυση στον Αστέρα

Βουλγαρική ενίσχυση στον Αστέρα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφές το Σάββατο, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Βούλγαρων Ντραγκόλοφ και Πασκούλοφ

Με αμείωτο ρυθμό ο Εθνικός Αστέρας συνεχίσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς το Σάββατο η ομάδα της Καισαριανής ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Βούλγαρους Ντραγκόλοφ και Πασκούλοφ, που δοκιμάστηκαν τις τελευταίες ημέρες και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στον Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος άναψε το "πράσινο φως". Οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Βίκτωρ Ντραγκόλοφ (27/7/1988) ξεκίνησε από την Σπάρτακ Βάρνα (ομάδα Β Κατηγορίας) και πέρυσι αγωνίστηκε στην Ντόμπρουτσα (ομάδα Β κατηγορίας). Αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και είναι χαρακτηριστικό ότι το 1989 ο πατέρας του, Βασίλι, διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βουλγαρίας, είχε κάνει σπουδαία καριέρα αγωνιζόμενος στην Α Εθνική με τα χρώματα, αρχικά της Λάρισας και στην συνέχεια με του Ιωνικού.

Ο Ατανάς Πασκούλοφ (28/4/1988) έπαιζε στην Ντόμπρουτσα (Β κατηγορίας) και ήταν συμπαίκτης με τον Ντραγκόλοφ και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ.

Οι δύο παίκτες αμέσως μετά την υπογραφή των νέων τους συμβολαίων προπονήθηκαν πλέον κανονικά, αφού υπολογίζονται από τον Πέτρο Δημητρίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ