ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βοσνία: Ατζέντης φέρεται να αγόρασε τη θέση παίκτη του στην εθνική

Οι παίκτες της Βοσνίας πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία στα playoffs του Euro.
Οι παίκτες της Βοσνίας πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία © 2020 KEMAL SOFTIC/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο N1, ατζέντης φέρεται να πλήρωσε προκειμένου να παίξει ποδοσφαιριστής του στο φιλικό παιχνίδι της Βοσνίας με τη Κόστα Ρίκα στις 27 Μαρτίου του 2020.

Σκάνδαλο φαίνεται να ξεσπάει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με πρωταγωνιστές ατζέντη και παίκτη της εθνικής. Επίκεντρο είναι ένα φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του τηλεοπτικού δικτύου N1, ένας γνωστός ατζέντης φέρεται να "αγόρασε" τη θέση πελάτη του στην εθνική, προκειμένου να συμμετάσχει στο εν λόγω φιλικό.

"Ο δικός μου πρέπει να κληθεί και να παίξει στο φιλικό στις 27/3 απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Έτσι έχουμε συμφωνήσει και έχω ήδη πληρώσει" αναφέρει το μήνυμα του ατζέντη που διέρρευσε το N1.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα ο παίκτης, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, πράγματι αγωνίστηκε. Μάλιστα, το N1 υποστηρίζει πως αυτή είναι μία συνηθισμένη τακτική από ατζέντηδες στη Βοσνία και αποδεικνύεται πως υπάρχουν σχέσεις με τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας.

Το N1 αναφέρει επιπλέον πως συχνά στην εθνική της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης υπάρχουν κλήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν καταγράφουν αξιοσημείωτες αποδόσεις με την ομάδα τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ