ΚΑΣΕΤΑ GATE

Βοργιάς: "Υπάρχουν επτά με οχτώ κασέτες"

Βοργιάς: "Υπάρχουν επτά με οχτώ κασέτες"

Ο πρώην διαιτητής της Α' Εθνικής, Σωτήρης Βοργιάς, υποστηρίζει σε συνέντευξή του ότι από αυτόν ξεκίνησε το θέμα με τις κασέτες και υποστηρίζει ότι υπάρχουν επτά με οχτώ ηχογραφημένα ντοκουμέντα.

"Εγώ ξεκίνησα τις αποκαλύψεις υπό τη μορφή ερωτήματος σε μια εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στο Blue Sk. Μην πιστεύοντας στ' αυτιά μου ότι αυτά που άκουγα - ότι δηλαδή στο ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε ένας παράγοντας μέσω ενός διαιτητή να μιλήσει με Ιταλό ρέφερι, αλλά δεν μίλησε ποτέ μαζί του, διότι, αν το είχε κάνει, ο διαιτητής θα τον ανέφερε στο φύλλο αγώνα και ο Ολυμπιακός θα αποκλειόταν από την Ευρώπη για τουλάχιστον τρία χρόνια".

Αυτή η σκέψη έβαλε τον κύριο Βοργιά σε σκέψεις και ρώτησε το εξής: "Είναι αλήθεια ότι ο Δαλούκας δεν τιμωρήθηκε για το ματς Άρης-Παναθηναϊκός, αλλά για ματς της UEFA το καλοκαίρι;"

Η συνέντευξη του Βοργιά στην εφημερίδα "Goal":

"Έχω ακούσει ορισμένα πράγματα, αλλά οι κασέτες δεν είναι μόνο τέσσερις. Υπάρχουν και άλλες τρεις με τέσσερις, είναι τουλάχιστον επτά με οχτώ και σε αυτές ακούγονται, όπως έμαθα, διάφορα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη νέα 'παράγκα'".

Με ποιον τρόπο εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Κύρος Βασάρας;

"Η εμπλοκή του κ. Πιλάβιου συνίσταται στο ότι σαν πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να μην ενημερώθηκε για την επιστολή Δαλούκα στην UEFA. Η εμπλοκή Βασάρα στο ότι και αυτός ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA δεν μπορεί να μην ενημερώθηκε για την επιστολή Δαλούκα, εξάλλου είναι και κουμπάρος του. Για πείτε μου, όμως, ποιος υπέδειξε στο Δαλούκα να στείλει την επιστολή και ποιος του υπέδειξε να δηλώσει ότι σταματά προσωρινά;"

Ακούγεται η φωνή του κ. Πιλάβιου στις κασέτες;

"Ναι".

"Δεν απειλήθηκε μόνο ο Δαλούκας..."

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Βοργιάς δηλώνει ότι δεν απειλήθηκε μόνο ο Δαλούκας:

Η υπόθεση δηλαδή ξεκίνησε με το δικό σας ερώτημα, το οποίο απευθύνατε ορμώμενος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα;

"Ναι, και με την επιστολή Δαλούκα στην UEFA. Ο Δαλούκας άρχισε να μιλάει και έστειλε την επιστολή γιατί απειλήθηκε".

Λέτε ότι απειλήθηκε ο κ. Δαλούκας... Από ποιον;

"Δεν απειλήθηκε μόνο ο Δαλούκας και η σύζυγός του, αλλά και η σύζυγος μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Απειλήθηκε από παράγοντα που του είπε πως αυτός τον έβαλε στην Επιτροπή και στη συνέχεια άρχισε να απειλεί τη γυναίκα του και, καταλαβαίνετε, έχει και παιδιά".

Εσείς ο ίδιος φοβάστε με την τροπή που πήρε πλέον η υπόθεση;

"'Οχι, δεν φοβάμαι, μόνος μου κυκλοφορώ. Τώρα, βέβαια, έχουν αρχίσει να με παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι και να μου λένε διάφορα, αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα".

Την υπόθεση αυτή την ξεκινήσατε μόνος ή είναι κάποιος από πίσω σας;

"Κανένας δεν είναι. Εγώ έθεσα ένα ερώτημα για αυτά που άκουγα. Εγώ δεν έχω κασέτες, ο κ. Κούγιας μίλησε για κασέτες. Εγώ έμαθα για επιστολή Δαλούκα στην UEFA. Είμαι αυτόφωτος και δεν ακούω κανέναν. Είμαι καθαρός, δεν κοιμήθηκα ποτέ στον καναπέ του Θωμά, όχι γιατί δε νύσταζα, αλλά γιατί ποτέ δεν πήγα στην "παράγκα". Δεν μπορούν να μου βρουν ούτε ένα ψεγάδι, ας θυμηθούν ένα πέναλτι που δεν έδωσα. Εγώ έχω τουλάχιστον τρία να θυμηθώ για τον καθένα".

Μάλιστα για το ότι το απόστημα σπάει ο Σωτήρης Βοργιαάς δηλώνει "δικαιωμένος ".

Όσο για το που μπορεί να φτάσει η υπόθεση...

"Είναι θέμα δικαιοσύνης αλλά και της πολιτείας πια για να προχωρήσουν και να καθαρίσουν το τοπίο".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ