ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

"Βόμβα" Σκαλόνι για αποχώρηση: "Πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω, ο πήχης είναι πολύ ψηλά"

Ο Λιονέλ Σκαλόνι
Ο Λιονέλ Σκαλόνι © 2023 MARTIN MEJIA / AP IMAGES

Η Αργεντινή έγραψε ιστορία στο Μαρακανά κόντρα στη Βραζιλία κι ο Λιονέλ Σκαλόνι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Λιονέλ Σκαλόνι οδήγησε την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά και μετά την ιστορική νίκη της αλμπισελέστε στο Μαρακανά κόιντρα στη Βραζιλία (0-1) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ν. Αμερικής, ο Αργεντινός τεχνικός έριξε μία "βόμβα" σχετικά με το μέλλον του.

Ο 45χρονος εξήγησε πως επειδή πλέον η παρέα του Λιονέλ Μέσι έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη, πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του, παρότι το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026.

Παρόλα αυτά, όταν οι παίκτες ρωτήθηκαν για τις δηλώσεις του προπονητή τους υποστήριξαν ότι δεν τους μίλησε στα αποδυτήρια για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς κι ότι ελπίζουν να είναι μία παρεξήγηση και να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Αργεντινής.

"Κάτι σημαντικό που ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να σταματήσω την μπάλα και να αρχίσω να σκέφτομαι. Έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.

Αυτοί οι παίκτες μου έχουν δώσει πολλά, έχουν δώσει πολλά σε ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο και εγώ ήρθε η στιγμή να σκεφτώ. Πρέπει να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω.

Δεν είναι αντίο, αλλά πρέπει να σκεφτώ, γιατί ο πήχης είναι πολύ ψηλά και είναι δύσκολο να συνεχίσεις και είναι δύσκολο να συνεχίσεις να κερδίζεις και αυτοί οι τύποι το κάνουν δύσκολο.

Είναι καιρός να σκεφτείς αυτή τη φορά, θα πω στον πρόεδρο, θα το πω στους παίκτες αργότερα γιατί αυτή η Εθνική χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια και να είναι καλά".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ